1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Informatie van je verloskundige : na de bevalling

  Gepubliceerd op: 10-12-2022Bewerkt op: 10-12-2022
  Verloskundige Praktijk In het Wateringse Gepubliceerd op: 10-12-2022Bewerkt op: 10-12-2022
  Geschreven door: Verloskundige Praktijk In het Wateringse
  Het herstel en de nacontrole na je bevalling

  Beste mama's,

  Een paar weken geleden is jullie kindje geboren en we hopen dat het goed gaat met jullie. Hoe gaat het herstel na de bevalling? Heb je vragen over anticonceptie na de bevalling? Dan kan een nacontrole fijn zijn.

  6 weken na de bevalling kun je een nacontrole krijgen bij de verloskundige of gyneacoloog die je bevalling begeleid heeft. In de kraamweek hebben we dit al een keer besproken met je. Niet voor iedereen is een nacontrole nodig. Gaat het goed met je, is alles goed genezen en heb je geen vragen meer over de bevalling, dan is een nacontrole vaak niet nodig. Heb je een gecompliceerde bevalling gehad, heb je nog vragen over de bevalling of heb je nog last van klachten gerelateerd aan de zwangerschap en/of bevalling, dan is het verstandig een nacontrole te krijgen. Bel zelf voor het maken van de afspraak naar onze assistente op 0174-226289 of bel de poli gynaecologie van het ziekenhuis waar je bevallen bent.

  Net bevallen en praktisch informatie over het herstel na de bevalling:

  Deverloskundige.nl

  Folder 'Net bevallen; de eerste 6 weken na de bevalling'

  Ben je langer dan 6 weken geleden bevallen? Vul dan de vragenlijst in op www.bekkenbodemcheck.nl Je kunt hier nagaan of je klachten hebt in en rond je bekken. Of dat je kans hebt die later te krijgen. Deze vragenlijst is gemaakt door de Ned. Vereniging van Bekkenfysiotherapie.

  Heb je vragen over anticonceptie, wil je een afspraak maken voor een spiraaltje of Implanon, dan kun je ook contact met ons opnemen.

  Veel geluk met julllie kleintje.

  Groeten,

  De verloskundigen van In 't Wateringse

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard