Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Verloskundigen LEV

Verloskundigen LEV

, 17 mei 2021 16:08Laatste update op: 18 mei 2021 15:25

Van harte welkom bij Verloskundigen LEV. Wij zijn een kleine verloskundigenpraktijk in Rijen e.o. met een liefdevolle en persoonlijke aanpak waarbij er veel tijd, rust en aandacht voor jou en je partner is. WEBSITE

Liefdevol en Vertrouwd

Wij zijn Ilja en Solange, twee verloskundigen die jou en je partner graag persoonlijke verloskundige zorg bieden. Met onze praktijk willen we graag vertrouwen uitstralen en iedere (zwangere) vrouw liefdevol ondersteunen bij wat voor haar belangrijk is.

Onze kracht

Als verloskundigen hebben wij een natuurlijke kijk op zwangerschap, geboorte en het ouderschap. We vinden het belangrijk dat jullie met vertrouwen in dit bijzondere proces kunnen staan. Tijdens de controles bieden we daarom meer dan de standaard medische controles, vanuit LEV pakken wij het graag anders aan! :)

Wij werken met twee verloskundigen en vinden het belangrijk om oprechte tijd en aandacht te bieden aan jullie vragen en wensen. Want hoe fijn is het om naast die hectiek van het dagelijks leven (en het soms even vergeten dat je zwanger bent;)), tijdens onze controles echt even de volledige aandacht voor jezelf en je zwangerschap te hebben? Wij zijn ervoor jullie. Om te luisteren, met je mee te denken, je te adviseren en je gerust te stellen. En dat vaak onder het genot van een lekker kopje koffie!

Daarnaast bieden we je meer dan de standaard verloskundige zorg, zo kun je bij ons terecht voor: adviezen bij kinderwens, echoscopie, anticonceptie en coaching. Ook geven wij zelf onze zwangerschaps-en borstvoedingscursus en hebben wij korte lijntjes met onze osteopaten, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen binnen ons gezondheidscentrum.

Vanuit LEV zijn we er voor jou en gunnen we je alle aandacht voor jezelf. Als vrouw en als moeder!

Werkgebied

Je bent welkom als je in Rijen, Gilze, Dongen, Molenschot, Hulten, Koolhoven of Reeshof woont. Woon je niet in een van deze gebieden, maar zou je het fijn vinden om bij ons onder zorg te zijn? Neem gerust contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Contactgegevens

Verloskundigen LEV | Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen | 0161-784000 | info@verloskundigenlev.nl

"Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en jullie te begeleiden in dit bijzondere proces"

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard