1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Anticonceptie

  Gepubliceerd op: 7-3-2020Bewerkt op: 11-7-2021
  verloskundigenpraktijk Aan het Spaarne Gepubliceerd op: 7-3-2020Bewerkt op: 11-7-2021
  Geschreven door: verloskundigenpraktijk Aan het Spaarne
  Heb jij al nagedacht over anticonceptie?

  Beste client ,

  Hoe is het met jullie? We hopen dat je inmiddels goed herstelt van de bevalling en het kraambed. En dat jullie natuurlijk genieten van de baby!

  Folder

  Tijdens onze laatste ontmoeting hebben we gesproken over anticonceptie. Waarschijnlijk was anticonceptie toen wel het laatste waar je aan dacht! Daarom sturen we je nu een uitgebreide folder over anticonceptie van Rutgers/KNOV. Want misschien lijkt het er nog niet op, maar je kunt alweer vruchtbaar zijn zonder dat je het weet. Het is daarom belangrijk om je anticonceptie op tijd te regelen.

  Welke anticonceptie?

  Anticonceptie is heel persoonlijk. Kies je voor de pil, condooms of een spiraal? Misschien weet je nog niet wat goed bij jou past. Vraag ons gerust om persoonlijk advies. We hebben uitgebreide kennis in huis van alle soorten anticonceptie. En we doen meer: we plaatsen spiraaltjes en schrijven recepten uit voor de anticonceptiepil. Over het spiraaltje: nu is een goede tijd om deze te laten plaatsen!

  Meer weten? Bel, mail of maak een afspraak om langs te komen

  Je ons altijd bellen op telefoonnummer: 023 - 53 55 007. Mailen kan natuurlijk ook: info@verloskundigenaanhetspaarne.nl. Bovendien hebben we een speciaal anticonceptiespreekuur voor o.a. het plaatsen van spiraaltjes.

  Meer informatie over anticonceptie vind je tot slot ook op onze website.

  Wie weet tot snel en hartelijke groet,

  Het hele team van Verloskundigen aan het Spaarne

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard