1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Videoconsult met cliënten én collega’s

  Gepubliceerd op: 3-24-2020Bewerkt op: 3-25-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-24-2020Bewerkt op: 3-25-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  De snelle verspreiding van het coronavirus zorgt ervoor dat er strenge maatregelen zijn genomen. Fysiek contact wordt vanuit de koepels sterk afgeraden, hierdoor wordt het erg lastig om een consult in de huidige vorm te laten plaatsvinden. COVID-19 heeft hierdoor een grote impact op de verloskundige beroepsgroep. Een AVG-proof oplossing is hard nodig, zodat jullie als zorgverleners toegankelijk blijven voor zwangere vrouwen, kraamvrouwen en pasgeboren baby’s. Daarom introduceert Onatal de mogelijkheid voor een consult door middel van videobellen in een veilige omgeving.

  Videoconsult in een veilige omgeving

  Er zijn verschillende manieren om te videobellen, het verschil met videobellen via Onatal is de beveiligde omgeving. Het gaat tijdens een consult om vertrouwde informatie, daarbij is het belangrijk dat het videoconsult, net als in de praktijk, in een vertrouwde omgeving plaatsvindt.

  Gebruik video overleg binnen praktijk

  Er kan ook tussen collega’s binnen de praktijk gebruik worden gemaakt van video bellen. Ga in Onatal hiervoor naar Begin -> Praktijk video kamer. Alle collega’s die naar deze pagina gaan belanden in dezelfde video kamer voor overleg, overdrachten en andere praktijkgerelateerde zaken. Iedereen kan tegelijk inloggen met een eigen ID.

  Meerdere videoconsulten tegelijkertijd per praktijk

  Naast dat het mogelijk is om met meerdere collega's te videobellen, kunnen jullie ook tegelijkertijd een videoconsult met cliënten voeren. De verbinding komt namelijk tot stand vanuit het dossier van de cliënt en het zwangerenportaal.nl account van de cliënt. Daardoor kunnen jullie ieder met een andere cliënt videobellen op hetzelfde tijdstip.

  Hier lees je meer over het videoconsult met cliënten en collega’s.

  Direct aan de slag

  Wil je direct toegang krijgen tot deze extra service? Mail dan naar info@zwangerenportaal.nl.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard