1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Vida verloskunde

  Gepubliceerd op: 9-2-2020Bewerkt op: 8-4-2022
  Vida Verloskunde Gepubliceerd op: 9-2-2020Bewerkt op: 8-4-2022
  Geschreven door: Vida Verloskunde
  Van harte welkom bij Vida Verloskunde!

  Welkom bij Vida Verloskunde

  Jouw zwangerschap, jouw wensen!

  Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Lanzaam zal er van alles veranderen, zowel lichamelijk, emotioneel en als in je gezin. Juist omdat er zoveel bij komt kijken, is goede begeleiding op al die vlakken belangrijk.

  Daarom kiezen wij bij Vida Verloskunde voor unieke kleinschalige en persoonlijke zorg in een hecht team. Vida is een verloskundigenpraktijk waarbij wij jou als zwangere echt kennen en luisteren we naar wat jij als zwangere (en je partner) nodig hebt en de zorg bieden die daar bij past. Wij luisteren zorgvuldig naar je wensen en geven je alle keuzevrijheid binnen de grenzen wat medisch verantwoord is. We moedigen jou als zwangere aan vertrouwen te hebben in je eigen kracht en kunnen.

  Wij werken een klein team van drie verloskundigen en een praktijkassistente, die ook verloskundige is. Zo ken je ons en wij kennen jou. We zijn 24/7 goed bereikbaar en je krijgt altijd meteen een verloskundige aan de telefoon, ook als je de assistente spreekt. Wij begeleiden bewust een beperkte hoeveelheid zwangeren per maand, zodat er tijd en ruimte is om zorg op maat te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat dit unieke concept leidt tot betere en vertrouwdere zorg waardoor jij ruimte voelt om vragen te stellen in deze bijzondere maar soms ook spannende tijd. Voor meer informatie zie: “Onze praktijk”.

  Jullie zijn van harte welkom in onze gezellige praktijk in Lelystad. We hebben een professionele verloskundigenpraktijk in een huiselijke sfeer. Op de praktijk worden alle verloskundige controles, echo’s en voorlichtingsavonden gegeven. Voor wie dat wil bieden we een compleet cursusaanbod aan, zodat je over belangrijke onderwerpen zoals voeding, to-do’s, de bevalling, borst- en kunstvoeding en de eerste tijd met een baby goed voorbereid bent. Ook andere disciplines, zoals de gynaecoloog en lactatiekundige zijn regelmatig bij ons op de praktijk te vinden. Zo hebben we alle belangrijke onderdelen van verloskundige zorg onder één dak. We hebben korte lijnen met andere specialisten die je tijdens de zwangerschap kunnen helpen en naar wie we je zonder probleem snel kunnen verwijzen. Wij vinden keuzenvrijheid erg belangrijk, en zo kun je zelf kiezen welke fysiotherapeut of cursus bijvoorbeeld het beste bij jou past!

  Waarom Vida Verloskunde?

  · Kleinschalige zorg doordat we een maximaal aantal zwangeren per maand begeleiden. Door ons unieke concept is er veel ruimte voor het afstemmen van persoonlijke wensen en vragen over jouw zwangerschap.

  · Een klein, vast team van verloskundigen: Rebecca, Anneke en Frances

  · Altijd direct een verloskundige aan de telefoon: de dienstdoende verloskundige is 24/7 bereikbaar. Ook onze praktijkassistente is verloskundige, dus je krijgt altijd een professional aan te lijn!

  · Echo’s in hoogstaande kwaliteit op onze eigen praktijk door ervaren en gekwalificeerde echoscopisten van EchoNOP.

  · Vroege (vitaliteitsecho) vanaf 7 weken mogelijk indien gewenst

  · Spreekuren op flexibele dagen en tijden ook ’s avonds en in het weekend!

  · Informatieavonden over oa. bevalling en borstvoeding en voor wie dat wil een compleet cursuspakket voor maar €50,00, gegeven door verloskundigen van de praktijk in samenwerking met meerdere professionals.

  · Bevalbaden en borstkolven zijn te huur/te koop via onze praktijk

  · Laagrempelige lactatiekundige zorg in samenwerking met lactatiekundige Everien Vogel

  · Gynaecologen van het Flevoziekenhuis houden 1 dag per week spreekuur in onze praktijk.

  · Begeleiding van de bevalling bij jou thuis of poliklinisch in het Ziekenhuis (St. Jansdal en Flevoziekenhuis)

  · 24/7 bereikbaarheid van jouw team

  · Ruimte voor extra controles indien gewenst

  · Goed contact me alle kraamzorgorganisaties in regio

  · Thuiscontroles in de kraamweek

  · Alle benodigdheden bij de hand: cliënten van Vida kunnen via ons een gratis kraampakket krijgen (indien niet vergoed door zorgverzekeraar) en in het kraambed huur of koop je een kolf en andere benodigdheden direct bij de verloskundige die de kraamvisites bij je komt doen als je dat wilt.

  · Nacontrole 6 weken na de bevalling bij jullie thuis

  · Alle verloskundigen die in onze praktijk werken zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen

  · Aangesloten bij beide verloskundig samenwerkingsverbanden (VSV's) in Flevoland en Gelderland.

  · Kinderwensspreekuur

  Wil je je aanmelden voor verloskundige zorg? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier!

  We hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen!

  Lieve groet,

  Rebecca Dovermann, Anneke Schepers, Frances van den Brakel en Veerle Mestrom

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard