1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Welkom bij Viamama Verloskunde

  Gepubliceerd op: 5-21-2021Bewerkt op: 12-11-2023
  Viamama Verloskunde Gepubliceerd op: 5-21-2021Bewerkt op: 12-11-2023
  Geschreven door: Viamama Verloskunde
  Even voorstellen

  Welkom!

  Wat leuk dat ik jou en je partner mag begeleiden...in de meest spannende fase van je leven, dank hiervoor! Mijn naam is Marjolein Maas. Ik ben 44 jaar; moeder van 3 kinderen (13,11 en 10 jaar) en al 17 jaar mag ik het mooiste beroep uitvoeren: verloskunde. Ik heb 14 jaar gewerkt in een grote praktijk in Eindhoven, maar sinds 3 jaar werk ik, met een klein beetje hulp, alleen als verloskundige hier in Son. Zelf voor gekozen? Jazeker! Omdat ik alleen werk zie ik je vaak tijdens je zwangerschap tijdens de controles. Ik leer jou en je partner hierdoor nog beter kennen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een betere bevalling ten goede komt.

  Ik heb dan wel een klein beetje hulp nodig om dit goed uit te kunnen voeren. Zo worden de echo's gemaakt door mijn collega's van echocentrum Eindhoven. Iedere maandag-en donderdagavond en vrijdagmiddag komen ze speciaal naar onze praktijk om pret-en medische echoscopie uit te voeren. Op andere dagen van de week kun je terecht voor een echo bij hen op de locatie in Eindhoven.

  Daarnaast krijg ik één avond per week hulp van collega verloskundige Anke van Vlerken. Anke is als verloskundige werkzaam in het Catharinaziekenhuis, maar vind het ook heel fijn om zwangeren te mogen begeleiden hier in Son.

  Ik ben 24/7 telefonisch bereikbaar voor vragen. Bij voorkeur niet dringende vragen tussen 17:00-18:00. Voor spoed zijn we uiteraard 24/7 bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer 06-16 16 50 26.

  Ik zie je graag!

  Marjolein Maas Verloskundige

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard