1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Rond

  Gepubliceerd op: 6-27-2017Bewerkt op: 4-8-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 6-27-2017Bewerkt op: 4-8-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Zwanger zijn, bevallen en een kindje krijgen zijn unieke gebeurtenissen die heel bijzonder zijn en een grote impact hebben op jouw lichaam en jullie leven. Wij kunnen jullie begeleiden bij alle aspecten ROND de zwangerschap, ROND de bevalling en ROND de kraamtijd. Wij staan jullie in deze periode graag bij met onze deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding. Wij stemmen onze zorg ROND jullie persoonlijke behoefte af.

  Onze verloskundigenpraktijk

  Wij zijn enthousiaste verloskundigen met liefde voor het vak. In onze kleine praktijk is er veel ruimte voor persoonlijk contact met onze cliënten, een aspect dat wij erg belangrijk vinden in de verloskunde. Wij begeleiden zwangere cliënten en hun partners die woonachtig zijn in de gehele gemeente Heusden en in Waalwijk. Onze hoofdlocatie is in Drunen. Sinds oktober 2016 is onze praktijk gevestigd in Gezondheidscentrum Drunen, waardoor er kwalitatieve zorg in samenwerking met andere zorgverleners uit het gezondheidscentrum geboden kan worden.

  Team verloskundigenpraktijk

  Verloskundigen
  Anke van der Aa
  Erin van Riel
  Sandra Ansems

  Praktijkassistente
  Ilse Cozijnsen

  Wat kun je van ons verwachten?

  In onze praktijk wordt complete zorg rond zwangerschap, bevalling en kraamperiode geboden. Erin & Sandra zijn niet alleen verloskundigen, maar tevens echoscopisten. Anke is naast verloskundige tevens lactatiekundige. Als erkende lactatiekundige kan zij jullie, indien gewenst, gespecialiseerde zorg rondom borstvoeding bieden in de kraamperiode. Vrouwen en hun partners die nog niet zwanger zijn, maar hierover graag in gesprek gaan met ons, zijn van harte welkom op ons kinderwensspreekuur! Wij zijn 24 uur per dag laagdrempelig bereikbaar, dus bel gerust! Onze spreekuren zijn op afspraak en worden tevens in de avonduren aangeboden. Daarnaast hebben we tweemaal in de maand op zaterdag spreekuur.

  Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard