1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Brielle en Westvoorne

  Gepubliceerd op: 3-1-2017Bewerkt op: 10-12-2021
  Verloskundigenpraktijk Brielle & Westvoorne Gepubliceerd op: 3-1-2017Bewerkt op: 10-12-2021
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Brielle & Westvoorne
  Woon je in: Brielle (inclusief Vierpolders en Zwartewaal), Westvoorne (Oostvoorne, Rockanje en Tinte) of Rozenburg, dan ben je welkom in onze praktijk voor de begeleiding van je zwangerschap en bevalling. Woon je in ons werkgebied en worden je zwangerschap en bevalling gecontroleerd door een gynaecoloog, dan kun je je bij ons aanmelden voor de begeleiding van je kraamtijd.

  Onze verloskundigenpraktijk

  Ben je zwanger? Dan ben je welkom om je telefonisch of online bij ons aan te melden. De eerste afspraak (intake) vindt plaats tussen de acht en tien weken zwangerschap. Een verwijzing van de huisarts of gynaecoloog is niet nodig. Behalve de complete verloskundige zorg, bieden wij alle zwangerschapsecho's aan binnen de praktijk - dus ook de 13-weken-echo en de 20-weken-echo. Ook kun je terecht voor het plaatsen of verwijderen van een spiraal.

  Team verloskundigenpraktijk

  Diane Giele, Eve Hannant en Marjolein van Pelt werken als verloskundigen in Verloskundige praktijk Brielle & Westvoorne. Tijdens vakanties en scholingsdagen en een vast weekend in de maand worden de werkzaamheden overgenomen door onze vaste waarneemsters Marthe Oosterlee en Cynthia Stuij. Onze praktijkassistentes Annelies Hogenes en Miranda van Gils staan voor je klaar voor o.a. telefonische bereikbaarheid en verpleegkundige handelingen.

  Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op website: www.verloskundigenbrielle.nl waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard