1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Born

  Gepubliceerd op: 3-1-2017Bewerkt op: 5-8-2024
  Verloskundigen Praktijk Born e.o. Gepubliceerd op: 3-1-2017Bewerkt op: 5-8-2024
  Geschreven door: Verloskundigen Praktijk Born e.o.
  Gefeliciteerd, je bent zwanger! Van harte welkom bij ons en bedankt voor je inschrijving bij zwangerenportaal.nl. We kijken er enorm naar uit om je tijdens deze bijzondere periode te mogen begeleiden!

  Welkom bij Verloskundige Praktijk Born!

  Over Onze Praktijk: Bij Verloskundige Praktijk Born bieden we zorg aan iedereen woonachtig in de gemeente Sittard – Geleen en omliggende dorpen, van Urmond tot Echt. Als een kleinschalige praktijk met twee verloskundigen en een vaste waarneemster, streven we naar kwalitatieve zorg, 365 dagen per jaar. rondom het uur. Bovendien werken we nauw samen met collega's van Verloskundigenpraktijk Sittard-Oost, om jou de beste zorg te bieden.

  Ons Team: Wij zijn Manon de Bruyn en Michèle Nelisen, de twee bevlogen verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Born. Onze passie ligt in het begeleiden van jullie in deze bijzondere tijd, met liefde voor het vak en oog voor detail. Bij ons ervaar je de warme, huiselijke sfeer van een dorpspraktijk, gecombineerd met hoogwaardige zorg.

  Wat Kun Je Verwachten? In onze praktijk staat persoonlijke aandacht centraal. Tijdens de spreekuren, bevalling en kraamperiode nemen we ruim de tijd voor jou. We streven naar continue begeleiding tijdens de bevalling, met een vertrouwd gezicht aan je zijde. Ook tijdens vakantieperiodes blijft de zorg persoonlijk, met onze vaste waarneemster die jullie al kennen.

  Afspraak & Informatie: Je eerste afspraak bij ons vindt plaats rond de 7 à 8 weken. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw vragen en stellen we samen een persoonlijk zorgpad op. Voorafgaand aan deze afspraak vragen we je een intakeformulier in te vullen via zwangerenportaal.nl, waar je ook jouw afspraken en gedeelde documenten kunt vinden.

  Handige Informatie: Voorafgaand aan je eerste afspraak adviseren wij om je te verdiepen in prenatale screening en Moeders voor Moeders. Tijdens het eerste gesprek zullen we ook het bloedonderzoek bespreken, samen met verdere relevante informatie. Het is belangrijk om actieve foliumzuur, vitamine D3, visolie met een hoog gehalte aan EPA en DHA vetten, en calcium 1000mg in te nemen.Voor uitgebreidere informatie over de juiste ondersteuning van vitamines en aanbevolen hoeveelheden, evenals enkele aanbevolen merken, verwijzen we je naar het document in gedeelde bestanden genaamd 'Info na aanmelding - Gezonde leefstijl'.

  Handige links:

  Echo's: We werken samen met Hilde Beckers Echocentrum voor medische echo's. Zij heeft inzage in je dossier voor kwalitatieve zorg. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het ons weten via info@verloskundigenpraktijkborn.nl.

  Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bedankt en tot snel!

  Met warme groeten, Manon & Michèle - Verloskundigenpraktijk Born

  p.s Hier is het stappenplan voor het openen van gedeelde documenten via Zwangerenportaal:

  1. Log in op https://id.zwangerenportaal.nl/login.
  2. Klik op de Zwangerenportaal-applicatie.
  3. Klik vervolgens rechtsboven op het rondje met je initialen.
  4. Scroll naar beneden tot het kopje 'Mijn Profiel' en klik op 'Mijn Profiel Instellingen'.
  5. Ga naar 'Jouw Profiel' en kies 'Mijn Zorgverlener'.
  6. Vul hier '6121' in bij 'Postcode' en kies 'Verloskundige Praktijk Born'.
  7. Klik vervolgens rechts op het vinkje om dit op te slaan.
  8. Klik daarna rechtsboven op het rondje met je initialen.
  9. Scroll naar beneden tot het kopje 'Communicatie met Jouw Verloskundige' en klik op 'Gedeelde Documenten'.
  10. Klik op het logo van 'Verloskundige Praktijk Born'.
  11. Vervolgens kom je in het overzicht waar je gedeelde bestanden kunt downloaden.
  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard