1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigen Alblasserdam e.o.

  Gepubliceerd op: 5-23-2017Bewerkt op: 9-21-2020
  Verloskundigen Alblasserdam e.o. Gepubliceerd op: 5-23-2017Bewerkt op: 9-21-2020
  Geschreven door: Verloskundigen Alblasserdam e.o.
  Wij zijn een kleinschalige praktijk met twee verloskundigen, waardoor we alle tijd en aandacht hebben om jou goed te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We hebben een eigen echoapparaat en flexibele spreekuren.

  Onze verloskundigenpraktijk

  Wij begeleiden met twee verloskundigen de gehele zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Dat betekent wij deze hele periode 24 uur per dag jouw vaste aanspreekpunt zijn! We leren elkaar tijdens de zwangerschap goed kennen en nemen ruim de tijd om je vragen en wensen te bespreken. Als je gaat bevallen heb je dus een verloskundige die een vertrouwd gezicht is geworden en die jou goed kent. Dat is wel zo prettig, want bevallen is een gebeurtenis die je nooit meer vergeet en waarbij het belangrijk is dat je je op je gemak voelt.

  Team verloskundigenpraktijk

  De eigenaar van deze praktijk is Arianne Boele. Zij werkt samen met waarneemster Lydia Boone.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Wij hebben gekozen voor werken in een klein team omdat het ontzettend leuk is om zwangeren vanaf de eerste echo tot de nacontrole te begeleiden en een band op te bouwen. Het geeft veel voldoening als mensen zich zo op hun gemak voelen dat ze al hun vragen durven stellen. We zijn ervan overtuigd dat werken in een vast, klein team de kwaliteit van de zorg verbetert!

  Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard