1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundige Praktijk ZOË

  Gepubliceerd op: 9-28-2020Bewerkt op: 9-28-2020
  Verloskundige Praktijk ZOE Gepubliceerd op: 9-28-2020Bewerkt op: 9-28-2020
  Geschreven door: Verloskundige Praktijk ZOE
  Van harte welkom bij Verloskundige Praktijk ZOË! Ben je op zoek naar verloskundige zorg in het Westland met een liefdevolle, zorgzame en persoonlijke aanpak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  Over ons

  In 2020 hebben wij besloten om eindelijk onze droom werkelijkheid te laten worden: Verloskundige Praktijk ZOË. Oftewel een kleinschalige Verloskundige Praktijk in het Westland. Hierbij staat voor ons, naast goede, veilige en kwalitatieve verloskundige zorg, persoonlijke begeleiding centraal. Uit onderzoek is gebleken dat dankzij continuïteit van zorgverleners en persoonlijke tijd en aandacht de kans op complicaties afneemt, het percentage doorverwijzingen naar het ziekenhuis daalt en de kans op een natuurlijke geboorte toeneemt.

  Dit realiseren is onze missie!

  Onze zorg

  Iedereen zal het vast en zeker herkennen; even snel boodschappen doen, de kinderen ophalen, vlug een gezonde maaltijd bereiden en tenslotte tussen neus en lippen door nog even naar de verloskundige, want oh ja…je bent zwanger?! Hoe fijn zou het zijn als je je tijdens het bezoek aan je verloskundige echt even kunt focussen op jezelf, je werkelijk kunt vertellen hoe je je voelt, er naar je geluisterd wordt en je onder het genot van een bakkie koffie de hectiek van het dagelijkse leven even kunt vergeten en je weer opgeladen naar huis terugkeert?!

  ZOË doet het anders! Wij maken de cirkel rond; kinderwensspreekuur tot en met anticonceptie. We werken volgens ons ideale concept en zijn hiermee uniek in het Westland; Zorgzaam Ondernemen met Empathie, dat is waar ZOË voor staat! Bij ZOË kun je zwanger zijn op jouw manier. Keuzevrijheid van een zwangere is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de Nederlandse Zorgstandaard. Wij leveren zorg die aansluit bij jullie voorkeuren en wensen. De kans dat je met een fijn gevoel terugkijkt op je zwangerschap, bevalling en kraamperiode is dan een stuk groter. Daarnaast leveren we continue begeleiding waarbij persoonlijke aandacht voor de cliënt en haar partner voor ons vanzelfsprekend is.

  Liefs, Kim & Fem

  Contactgegevens

  Naam: Verloskundige Praktijk ZOË
  Vestigingsplaats: Pauwstraat 25, 2671JE, Naaldwijk
  Website: www.zoeverloskunde.nl
  Telefoonnummer: 0616151182
  E-mail adres: info@zoeverloskunde.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard