1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  8 Maart start de Yoga 6-weekse; nog 2 plekken

  Gepubliceerd op: 12-6-2022Bewerkt op: 2-28-2023
  House of Birth (oud) Gepubliceerd op: 12-6-2022Bewerkt op: 2-28-2023
  Geschreven door: House of Birth (oud)
  Je energie verdelen in de zwangerschap kan een van de grote uitdagingen zijn.

  Lieve zwangere,

  Het eerste trimester is meestal zwaar, je bent vermoeid, misselijk en niet vooruit te branden. En dat terwijl je hoofd vooruit wil.

  Het tweede trimester kan echt een verademing zijn. Nu wil je graag alles doen voordat de baby er is.

  Voor je het weet staat het derde trimester voor de deur en kom je erachter dat je nog niet hebt kunnen genieten van je zwangerschap.

  Op 8 maart start de nieuwe zwangerschapsyogacursus MOEDERENERGIE van Daniëlla in onze nieuwe studio op de Nieuwe Binnenweg.

  In deze 6-weekse zwangerschapsyoga cursus ga je aan de slag met oefeningen waarmee je onderzoekt hoeveel energie je hebt en hoe je jouw energie kunt aanvullen. Je zult gaan ervaren waar je hulp nodig hebt en hoe je die hulp kunt vragen. Je leert te voelen waar de balans zit tussen inspanning en ontspanning. Maar vooral leer je; hoe je kunt meebewegen met de natuurlijke flow van je zwangerschap.

  Dit is hoe andere vrouwen de cursus hebben ervaren:

  Hele fijne manier om je samen voor te bereiden voor de bevalling. Niet alleen je lichaam maar ook mentaal. Tijdens de bevalling heeft mijn partner mij rust en kalmte weten te brengen door info van de partnerles nogmaals na te vertellen. Het contact met andere zwangere en het horen van andere hun beleving vond ik erg mooi en bijzonder. Ook de muziek en de oefeningen waren fijn voor mijn lijf en hoofd. Ik heb echt genoten van de lessen! ‍Rachel, luister het bevallingsverhaal van Rachel in deze podcast.

  Fijne zwangerschapsyoga met een combinatie van yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen, voorbereiding op de bevalling, en het uitwisselen van ervaringen met andere zwangere vrouwen. Lieke ‍ Daniëlla is kundig, professioneel, vriendelijk en positief persoon. Ik heb me erg veilig gevoeld in haar lessen en ik heb uiteraard ook veel geleerd. Mijn zwangerschap is emotioneel geweest en door haar lessen heb ik de rust gevonden en op mezelf gaan vertrouwen. Soesan

  Data: 8,15, 22, 29 (partnerles) en 5 en 12 april

  Wil je meer weten of deelnemen aan de cursus? Klik dan hier om je aan te melden.

  Warme groet,

  Team House of Birth

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard