1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  En? Kan je de baby al voelen?

  Gepubliceerd op: 2-27-2023Bewerkt op: 2-27-2023
  House of Birth (oud) Gepubliceerd op: 2-27-2023Bewerkt op: 2-27-2023
  Geschreven door: House of Birth (oud)
  De meeste van jullie hebben misschien al wel wat plopjes gevoeld ...

  Lieve zwangere,

  Je tweede trimester is aangebroken. De meeste zwangeren beginnen vanaf dit moment ook goed contact te maken met hun baby. Om dit contact te verdiepen en te versterken hebben we het 2nd Trimester Event ontwikkeld.

  Wil jij de band met de baby nu al sterker maken, ook zodat je beter weet hoe het gaat met je baby? Daarnaast blikken we deze sessie al vooruit op de bevalling en doen we een speciale ijsmeditatie (geen Wim Hof situaties!!!) ter voorbereiding op baringspijn.

  ‍Deze cirkel is onderdeel van de New Life Circle Events, dit is een van onze favoriete onderdelen van ons platform. Dit zijn events die wij hosten voor vrouwen die tegelijk op lopen in hun zwangerschap. Elk trimester komen we bij elkaar in een hele veilige setting, om samen te delen, te ervaren en te verdiepen. Deze vorm van samenkomen is door ons zo ontworpen dat je heel bewust kan stilstaan wat er in de zwangerschap voor jou nodig is.

  Door specifieke oefeningen te doen onderzoeken we wat bij jou speelt en wat meer aandacht nodig heeft. En dit is juist nu zo nodig in ons drukke stadsbestaan waar je alle ballen hoog moet houden. Het is een anker in je zwangerschap die je even doet laten vertragen en stilstaan bij dit prachtige proces.

  Bekijk hier de volgende data van de New Life Circle Events.

  Liefs,

  House of Birth

  PS Neem jij elke avond even een momentje om te voelen hoe het met je baby gaat? Met de speciale zwangerschapsolie van Weleda kan je elke avond even je buik insmeren. Hiermee creeer je een momentje om even met je baby contact te maken en tegelijk je strak gespannend huid te verzorgen. Tip: Zet het flesje even in een bekertje heet water van te voren zodat de warme olie voor een diepe ontspanning zorgt.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard