1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Heb jij je omgeving al verteld over je zwangerschap?

  Gepubliceerd op: 1-19-2023Bewerkt op: 2-27-2023
  House of Birth (oud) Gepubliceerd op: 1-19-2023Bewerkt op: 2-27-2023
  Geschreven door: House of Birth (oud)
  Dit is waarschijnlijk het moment dat je jouw omgeving hebt verteld over je zwangerschap. Of kon je het al veel eerder niet meer voor je houden?

  Lieve zwangere,

  Dit is waarschijnlijk het moment dat je jouw omgeving hebt verteld over je zwangerschap. Of kon je het al veel eerder niet meer voor je houden?

  Dit is dan ook het moment dat je wordt overladen door de bevallingsverhalen van anderen. Een zwangerschap maakt een hoop los in mensen die dit zelf ook hebben ervaren. Hoe blijf je bij jezelf en laat je je niet beïnvloeden?

  In deze podcast aflevering met Sarah, verloskundige in team Lotus, vertelt zij je wat je allemaal tegen kunt komen in deze tijd, maar geeft ze ook een tips over hoe je dicht bij jezelf blijft in je zwangerschap.

  Luister hier de podcast

  Geslachtsbepaling

  Wij krijgen heel veel vragen wanneer je kunt zien of het een jongen of meisje wordt. Vanaf 15 weken kun je bij ons een geslachtsbepaling plannen. Deze echo is in 2D en duurt 15 minuten. Je krijgt van ons een aantal zwart-wit foto's mee. Je kunt ons bellen voor het maken van een afspraak.

  LET OP: deze echo wordt niet vergoed door de verzekering.

  Liefs,

  House of Birth

  PS Wil je een compleet overzicht voor wat je tegen kunt komen in je zwangerschap, bevalling en kraamtijd? Het meest gelezen boek door onze zwangeren is Mama’en geschreven door Nina Pierson. Dit is misschien wel hét meest complete boek over moeder worden. Je vindt dit boek in onze webshop.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard