1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Draagwandeling

  Gepubliceerd op: 4-14-2023Bewerkt op: 4-14-2023
  House of Birth (oud) Gepubliceerd op: 4-14-2023Bewerkt op: 4-14-2023
  Geschreven door: House of Birth (oud)
  Het zonnetje begint ein-de-lijk weer te schijnen! Een goede reden om een een wandeling te organiseren langs voor de Maas, wandel je mee?

  Lieve mama's,

  Eindelijk, de lente is er weer! Voor ons hét startsein om onze geliefde draagwandelingen nieuw leven in te blazen.

  Tijdens onze draagwandelingen nodigen we je uit om samen, met andere ouders, een wandeling te maken langs de Maas en onze mooie buurt.

  Dragen heeft vele voordelen. Je kindje dichtbij je dragen stimuleert de aanmaak van het oxytocine hormoon, hierdoor bevordert het de hechting tussen moeder en kind én heeft het een positief effect op de borstvoeding. Ook geeft het een gevoel van geborgenheid, net als in de baarmoeder.

  Baby's die regelmatig worden gedragen hebben minder stress, waardoor zij minder huilen, ook kan het helpen bij krampjes en reflux klachten. Door de verticale houding ontwikkelt je kindje sterke nekspieren, een goede hand-oog coördinatie en hoe fijn is het, dat je kindje veel mee krijgt van de omgeving waar jullie je in bevinden.

  Doordat je je kindje bij je draagt, zul je als ouder sneller signalen van je kindje herkennen en kun je hier direct op reageren. Dit samenspel zorgt voor meer zelfvertrouwen voor jullie beide.

  De eerste wandeling staat gepland op 05 mei van 10:30 tot 11:30 (inloop vanaf 10:00). We verzamelen op de Dillenburgstraat 11b en deelnemen is geheel gratis. Wel is het fijn als je je even inschrijft, dat kan hier. Bij het event op onze website vind je ook meer praktische informatie over deze ochtend.

  Wij kijken ernaar uit!

  Liefs,

  House of Birth

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard