1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Bekkenbodemcheck

  Gepubliceerd op: 3-8-2021Bewerkt op: 3-8-2021
  Verloskundig Centrum Meno Gepubliceerd op: 3-8-2021Bewerkt op: 3-8-2021
  Geschreven door: Verloskundig Centrum Meno
  Ben je langer dan zes weken en korter dan 9 maanden geleden bevallen? Ben je benieuwd hoe je bekken en bekkenbodem na de bevalling functioneren? Wil je advies wat je zelf kunt doen om snel te herstellen? Dan is er voor jou de online Bekken (bodem) check!

  Controleer je bekken(bodem)

  Ben je langer dan zes weken geleden bevallen? Vul dan deze vragenlijst in. Je kunt hiermee nagaan of je klachten hebt in en rond je bekken. Of dat je kans hebt die later te krijgen. Als je klachten hebt in en rond je bekken kun je daar veel aan doen. Ook om ze te voorkomen. Er wordt gekeken naar de antwoorden die jij invult en je krijgt dan een advies dat bij jou past.

  https://pilot.bekkenbodemcheck.nl/#/

  Bekken en bekkenbodem

  Je bekken vormt een van de belangrijkste onderdelen van je lijf. Het verbindt je ruggengraat met je benen. Ook draagt het bekken het gewicht van je bovenlijf en bepaalt hoe jij je beweegt. De bekkenbodem vind je aan de onderkant van je bekken. Het bestaat uit bindweefsel en spieren. Die dragen samen de organen in het bekken: je blaas, je baarmoeder met je schede en je darmen. Ze openen en sluiten het bekken aan de onderkant af.

  De bekkenfysiotherapeut

  Ineke van 't Klooster van Fysiotherapie Passewaaij is de bekkenfysiotherapeut die de Bekken (Bodem) Check aanbiedt en ook het Bekken (Bodem) Consult als je dat wilt. Je kunt met haar een afspraak maken en daarbij de code aan het eind van de Bekken (Bodem) Check meenemen, zo kan zij de antwoorden die je invulde lezen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard