img
Kanaal: Duo Praktijk voor verloskunde
Dit is het kanaal van Duo Praktijk voor verloskunde. Woon je in de omgeving Halfweg, Zwanenburg, Spaarndam, Haarlem, Boesingheliede of Lijnden dan kun je bij onze verloskundigenpraktijk terecht voor de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Duo Praktijk voor verloskunde

Je kunt bij Duo terecht voor de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Woon je in de omgeving van Zwanenburg, Halfweg, Haarlem, Spaarndam, Badhoevedorp of Boesingheliede, je bent van harte welkom om je bij ons aan te melden! Bij ons geen haast, maar tijd genoeg voor vragen en voorbereiding op de bevalling! Wij vinden het fijn elkaar te leren kennen tijdens de zwangerschap.

Onze verloskundigenpraktijk

Duo praktijk voor verloskunde is een kleine praktijk. Wij zijn werkzaam met twee verloskundigen, Elisabeth Zwiers en Nikkie Koper. Zo kunnen wij jou en je partner leren kennen tijdens de zwangerschap en jullie ons. We plannen wat meer tijd in om belangrijke dingen zoals de bevalling uitgebreid met jullie door te kunnen spreken.

Team verloskundigenpraktijk

Als vroedvrouwen zijn wij op zoek gegaan naar een manier van werken waarin wij de aanstaande ouders intensiever kunnen begeleiden op weg naar de geboorte van hun kind.

  • Elisabeth Zwiers
  • Nikkie Koper

Wat kan je van ons verwachten?

Ook als je onzeker bent over wat je te wachten staat, kijken we graag samen met jullie naar hoe we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden en de controles naar behoefte aan kunnen passen.

Ben je onder zorg bij het ziekenhuis en zoek je een verloskundige die na de bevalling bij je langskomt? Je kan als je dat fijn vindt al tijdens de zwangerschap kennis komen maken.

Wij zien jullie graag op een van onze locaties in Zwanenburg, Spaarndam en Haarlem.

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!