1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Welkom bij Duo Praktijk voor verloskunde

  Gepubliceerd op: 1-23-2017Bewerkt op: 12-1-2021
  Duo Praktijk voor verloskunde Gepubliceerd op: 1-23-2017Bewerkt op: 12-1-2021
  Geschreven door: Duo Praktijk voor verloskunde
  Wat leuk dat je je bij ons hebt aangemeld! Wij zullen jou en je partner de komende tijd begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en/of je kraamtijd. We nemen graag de tijd voor je en zullen je van informatie voorzien zodat je goed geïnformeerd je eigen keuzes kan maken.

  We werken met een klein team van 3 vaste verloskundigen. Op die manier kunnen we jullie goed leren kennen en jullie ons. Ons team bestaat uit Elisabeth Zwiers, Nikkie Koper en Astrid Berkhout. In de zomerperiode zie je vaak een extra gezicht in de praktijk om ons te helpen in de vakantieperiode.

  Ben je onder zorg van het ziekenhuis en vind je het fijn om met ons kennis te maken voordat we je tijdens je kraamtijd zien, maak dan gerust een afspraak.

  Locaties: We hebben 3 spreekuur locaties: Zwanenburg, Spaarndam en Haarlem.

  Contact: Wil je ons bereiken? We zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar op 020-244 0431 Wil je meteen een verloskundige aan de telefoon, bijvoorbeeld als je bevallingen begonnen is? of heb je een dringende vraag (ook al is het niet echt spoed) kies dan optie 1 in het menu. Wil je een afspraak verzetten, een zwangerschapsverklaring aanvragen of heb je een vraag die een dagje kan wachten kies dan optie 2. Wil je ons een whats app sturen dat kan op 06-50494811 (wij reageren alleen overdag op de whats app!)

  Via dit portaal krijg je herinneringen van je afspraken en daarnaast is dit een zeer informatief kanaal aangevuld met persoonlijke berichten van ons over informatieavonden en tips voor je voorbereiding. Dus hou de berichten in de gaten!

  vind je het leuk om ons te volgen op instagram? hierbij de link instagram/Duoverloskunde

  Of schrijf je hieronder, direct in!

  Mis je iets of heb je tips voor ons, laat het ons weten! Groetjes Elisabeth, Nikkie en Astrid

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard