img

Wat trek je aan? Het tweede trimester.

Week 14 t/m 27. Een mooi bolletje en iedereen mag het weten!

Het tweede trimester

Daar komt langzaam een buikje naar voren piepen en kom je weer meer in zwangere verhouding! En wat gebeurt er voor de spiegel? Die losse tops staan ineens een beetje lomp! Bovendien ben je nu echt toe aan een zwangerschapsbroek en daar kan je je blouses en T-shirts niet meer in stoppen.

Taille

Het antwoord: strakke tops of, als het bij je past: een tailleriem (over je jurk)! Want je hebt heus nog wel een taille en die heb je juist nu nodig om er extra mooi slank zwanger uit te zien. En je buik komt zo het mooiste uit. Want dat is je pronkstuk nu!
Extraatje: draag driekwartmouwen of sla je mouwen om, zo leg je nog eens extra accent op je taille!

Go Crazy!

Voor het eerst (of tweedst, of derdst) zie je je reflectie en denk je “Hey! Wat leuk! Ik ben nu echt echt zwanger!” –ik vond mijn spiegelbeeld in ieder geval elke keer een leuke verrassing.

Misschien voel je je ook wel veel vrouwelijker door je nieuwe vormen. Je hebt weer meer energie, ziet er prachtig uit en krijgt veel complimenten.

Uitbuiten dus!

Strakke tops, fijne broeken en go crazy met accessoires (hoedje!), want die zorgen voor een beetje spanning in je outfit. Alleen een T-shirt of trui en een broek kunnen na een tijdje namelijk behoorlijk gaan vervelen.
Maar ja, da’s dan het enige. Je ziet er namelijk prachtig uit, momma!

Besparen

Veel bekende merken zoals Hunkemoller, Happy Belly's, terStal, Bellyfasion en Babyplanet hebben op het Familie Voordeel Programma leuke aanbiedingen. Bijvoorbeeld 20% korting op o.a. positiekleding of lingerie!

Auteur van dit artikel:
Yolande Avé - stijlcoach & personal shopper
Hi! Ik ben Yolande en om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik baal ervan dat jij niet blij bent met je kleren! Dat je er niet uit ziet zoals je wilt of zoals je in je hoofd hebt. Dat jij elke dag ‘s ochtends voor je kast staat en denkt “AARRGGHH.. ik heb NIETS om aan te trekken!” En ik wil niets liever dan jou helpen, zeker in deze bijzondere tijd!

Auteur:
zwangerenportaal.nl
zwangerenportaal.nl heeft tot doel om zwangeren optimaal te informeren over hun eigen zwangerschap.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!