Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Samenwerking met regionale & lokale studies

ZP® - Magazine

, 12 februari 2021 13:36Laatste update op: 4 januari 2022 15:46

Naast landelijke partners werken we ook veel op regionaal en lokaal niveau met partners samen. Denk hierbij aan Generation R Next (Rotterdam), YOUth onderzoek (Utrecht) en Voluit Zwanger (Noord-Holland).

25% klikt door naar aanmeldpagina lokale partners

Generation R Next, YOUth en Voluit Zwanger zijn allemaal onderzoeken die bedoeld zijn om data te verzamelen waarmee ze de zorg kunnen verbeteren en voor zwangerenportaal is het mooi dat we daaraan kunnen bijdragen. Wij informeren de zwangeren via advertenties, artikelen en een mail over deze studie’s en de mogelijke deelname en daarna is het uiteraard aan de zwangere zelf om te bepalen of ze hieraan mee willen doen of niet.

Deze samenwerkingen lopen in een paar gevallen al meerdere jaren en gaan er goed. We zien dat gemiddeld genomen ongeveer 25% van de zwangeren doorklikt naar de aanmeldpagina van het betreffende onderzoek, mooi om te zien dat de zwangeren hier positief op reageren!

Zelf een partner aandragen?

Wij vinden we het ook belangrijk dat jij achter onze (onderzoeks)partners staat! Zwangerenportaal.nl is immers in het leven geroepen voor zwangeren én zorgverleners. Ontbreekt er volgens jou nog een partner die een bijdrage levert aan de (geboorte)zorg? Laat het ons weten, wij stellen jouw input zeer op prijs!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard