1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Rena Swalen

  Gepubliceerd op: 3-18-2022Bewerkt op: 11-14-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-18-2022Bewerkt op: 11-14-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hoi! Ik ben Rena Swalen en ik ben geboorteconsulente. Met Lang Leven Mama geef ik wekelijks een zwangerschapscursus, de eenmalige bevalcursus met partner, workshop voorbereiding op de kraamtijd én ondersteun ik je bij het herstellen na de bevalling met PowerMama.

  Waarom voor Lang Leven Mama kiezen?

  Na mijn twee zwangerschappen en geboortes van mijn twee dochters (2018 en 2020) heb ik een enorme passie ontwikkeld voor zwangerschap, bevallen en het herstel. Dit heeft me doen besluiten opleidingen te volgen tot zwangerschapscoach en pre- en postnataal trainer. Want waar een baby wordt geboren, wordt ook een moeder geboren. En dat verdient minstens zoveel aandacht. Dus lieve mama, ben jij mijn prioriteit.

  Waarom zou je je voorbereiden?

  Helaas kijkt een op de drie vrouwen negatief terug op de geboorte van hun kindje. Hieruit blijkt dat de grootste oorzaak ligt bij het gebrek aan informatie, zelfvertrouwen en het gevoel dat de bevalling hen is overkomen. Omdat ze niet wisten wat ze te wachten stond. Dit kan anders! De zwangerschap, bevalling en het herstel verlopen beter wanneer je lichamelijk en mentaal goed voorbereid bent. Daarom heb ik een unieke complete zwangerschapscursus en bevalcursus met geboortepartner ontwikkeld. En daar stopt het niet, ik bereid je ook voor op het moment dat de baby er is; met de workshop voorbereiding op de kraamtijd.

  Herstellen na de bevalling - een must voor iedere mama!

  Het PowerMama Core Restore Programma is voor alle moeders die recent bevallen zijn (6 weken na een vaginale bevalling en 8-10 weken na een keizersnede) maar ook voor vrouwen die nog niet eerder gesport hebben na hun bevalling. Daarnaast is het programma ook geschikt voor vrouwen met een (blijvende) diastase of wanneer ze specifiek aandacht willen besteden aan de buikspieren. Het opnieuw leren voelen en aansturen van de verschillende lagen buikspieren en het aan- en ontspannen van je bekkenbodemspieren. De juiste balans in je opbouwfase van je activiteiten is cruciaal om goed te herstellen van een bevalling. Na afloop kun je verantwoord starten met de PowerMama bootcamp lessen of met je eigen (sport)activiteiten. Maak het verschil en voorkom vervelende klachten en blessures met gespecialiseerde begeleiding om weer grip te krijgen op je 'nieuwe' lichaam.

  Op naar een fitter(e) mama zowel fysiek als mentaal!

  Mijn missie

  Het is mijn missie om zoveel mogelijk zwangere vrouwen een realistische kijk te geven op zwangerschap, bevallen én het herstellen. Ik geef je het palet aan opties, jij maakt bewuste keuzes op basis van inzicht, kennis en gevoel. Pak de regie en behoud je autonomie; je hebt zoveel meer invloed dan je nu wellicht denkt! Boek je een cursus bij mij dan ben je verzekerd van een realistische, concrete en een positieve benadering van zwangerschap tot herstellen. En een hele enthousiaste juf met een persoonlijke benadering waarin jij je gezien en gehoord voelt ;) Neem eens een kijkje op de website www.langlevenmama.nl.

  Zie ik je binnenkort?

  Contactgegevens

  Rena Swalen
  www.langlevenmama.nl

  rena@langlevenmama.nl
  06 5101 6790

  Locatie bevalcursus met partner

  • Sentrum 70
   Handwijzer 34, Veldhoven

  • Pilates Premium Place
   Brouwer 1, Eersel

  • Verloskundigenpraktijk Linde
   Raadhuisstraat 300L, Best

  Locaties zwangerschapscursus

  • Bijgebouw; PUUR Verloskundig Centrum
   Dorpstraat 120, Veldhoven

  • It fits for you
   Heike 16, Vessem

  • Yoga Best Raadhuisstraat 300L, Best

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard