1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Zwangerschapscursussen

    Gepubliceerd op: 12-7-2021Bewerkt op: 12-7-2021
    Raak Verloskunde Gepubliceerd op: 12-7-2021Bewerkt op: 12-7-2021
    Geschreven door: Raak Verloskunde
    Er is een groot aanbod van diverse zwangerschapscursussen, van informatief tot actief, in groepjes of individueel/per koppel

    Er is ontzettend veel aanbod op het gebied van cursussenzwangerschapscursussen. Er zijn korte, maar ook lange cursussen, in kleine groepjes of alleen (en met je partner, actief of jjuist ontspannend. Eigenlijk is er altijd wel een cursus die bij je past. Het is echter geen verplichting om een zwangerschapscursus te volgen, maar het kan je zeker wel helpen bij de voorbereiding op de bevalling en tijdens de bevalling zelf. De meeste cursussen gaan namelijk in op ontspannings- en ademhalingsoefeneningen, waardoor je de weeën goed kunt opvangen. Maar uiteraard helpen wij je daar ook bij tijdens de bevalling.

    Rond deze termijn is het goed om eens te bekijken of je een zwagerschapscursus wil doen en zo ja, wat er dan bij je/jullie past. Wij hebben op onze website de verschillende mogelijkheden in de omgeving op een rijtje gezet. Je kunt op de dikgedrukte bedrijfsnamen klikken om hun eigen website te bekijken voor uitleg en meer informatie.

    Zwangerschapscursussen omgeving Raamsdonksveer en Oosterhout

    Mocht je vragen hebben, kun je die aan ons stellen door een mail te sturen of tijdens je afspraak op één van de spreekuren. Heb je aanvullingen op het gebied van zwangerschapscursussen, mag je die ook gerust mailen! We proberen de lijst zo actueel en compleet mogelijk te houden.

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard