1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Puah's Vroedvrouwen

  Gepubliceerd op: 12-2-2022Bewerkt op: 12-18-2023
  Puah's Vroedvrouwen Gepubliceerd op: 12-2-2022Bewerkt op: 12-18-2023
  Geschreven door: Puah's Vroedvrouwen
  Betrokken - Bevlogen - Begaan

  Van harte welkom bij Puah's Vroedvrouwen!

  We zijn een kleine praktijk met 3 verloskundigen en in de nabije toekomst een assistente! We zijn betrokken, bevlogen en begaan.

  We vinden het fantastisch en bijzonder om zwangeren en hun partners te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode uit hun leven. We doen dan ook ons best jullie op verschillende manieren van dienst te zijn;

  Je kan bij ons terecht voor de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We maken zelf echo's in de praktijk; zowel medisch als pret, we bieden Centering Zwangerschap, we organiseren informatieavonden met verschillende gastsprekers en we hebben een shop met allerhande artikelen die je vaak nodig hebt als je zwanger bent of net bevallen.

  Wil je meer weten over onze praktijk, wie er werken, wat we bieden en wat lezen over onze visie, neem dan eens een kijkje op onze website; www.puahsvroedvrouwen.nl. Je kan er ook lezen over zwangerschapkwalen, wat je kan doen om je voor te bereiden op de bevalling, wat je kan verwachten per zwangerschapscontrole, hoe vaak je op controle komt en nog veel meer!

  Via dit portaal kan je je afspraken en gegevens inzien, bestanden in je dossier bekijken en informatie ontvangen over verschillende onderwerpen.

  Wil je een mailtje sturen doe dit dan naar info@puahsvroedvrouwen.nl. Bellen kan natuurlijk ook; 033-2035140. Heb je dringend iemand nodig dan zijn we ten alle tijden bereikbaar op 06-4854 3036.

  We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

  Puah's Vroedvrouwen; Miriam van der Weijden, Jorine Veldman en Lori van Velzen

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard