Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Partners en kinderen zijn weer welkom bij alle controles

Verloskundigenpraktijk Florence

, 14 June 2021 09:13Laatste update op: 14 June 2021 09:18

Vanaf vandaag mogen huisgenoten mee naar alle afspraken als zij géén coronaklachten hebben. Zorg er wel voor dat zij 1,5 meter afstand houden met de verloskundige.

Vanaf 14 juni mogen huisgenoten mee naar de afspraken bij ons op de praktijk. Huisgenoten zijn je partner, kinderen of andere personen waarmee je in hetzelfde huis woont.

Wij hebben op alle locaties een gedeelde wachtruimte met beperkte plaatsen doordat er 1,5 meter afstand moet worden gehouden. Je kunt hier rekening mee houden door onderstaande verzoeken:

  • Kom niet eerder dan 5 min voorafgaand aan de afspraak, maar kom ook niet te laat. Graag buiten of in de auto wachten als je er toch eerder bent.
  • Neem je kind(eren) op schoot.
  • Laat bij een volle wachtruimte indien mogelijk je huisgenoten buiten wachten tot je binnen wordt geroepen voor de afspraak.

Draag een mondkapje bij binnenkomst van het gezondheidscentrum, in de wachtruimte en in de spreekkamer tijdens de lichamelijke controles waarbij we geen 1,5 meter afstand kunnen houden. Kinderen tot en met 12 jaar zijn niet verplicht om een mondkapje te dragen.

Laat je testen bij coronaklachten (hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, grieperig gevoel en/of koorts). Heb jij of een van je huisgenoten coronaklachten of een positieve coronatest, neem dan eerst contact met ons op voordat je naar de praktijk komt.

Het is voor ons niet mogelijk om bij alle geplande afspraken de notitie om alleen te komen te veranderen. Die notitie kunnen jullie negeren. Heb je een nacontrole middels (video)bellen gepland staan en zou je liever fysiek komen. Laat dit dan aan ons weten.

Lieve groetjes en tot snel!

Team Florence

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard