1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  ZwangerZwangerschapskledingPositiekleding

  Positiekleding

  ZP® - Magazine

  , 21 november 2019 17:28Laatste update op: 11 februari 2020 19:54

  Het is een absolute must om tijdens je zwangerschap positiekleding aan te schaffen. Met die groeiende buik en borsten pas je al gauw niet meer in je normale kleding! Sommige items, zoals de wijde truien en t-shirts, joggingbroeken en wijde jurkjes zullen misschien nog wel even gebruikt kunnen worden, maar het is veel fijner voor jezelf als je wat items in je kast hebt tijdens de zwangerschap die écht goed passen. Wat is positiekleding precies en wat heb je er allemaal van nodig?

  Wat is positiekleding?

  Positiekleding klinkt nu misschien heel sexy, maar het zal gegarandeerd zijn waar jij je het beste in zult voelen vanaf het tweede trimester van je zwangerschap. Je wilt je natuurlijk een beetje fris en modieus blijven voelen, dus de hele zwangerschap in joggingbroeken lopen is geen optie. Pas je echt niet meer in je normale kleding met je groeiende borsten en buik, dan is het hoog tijd om positiekleding aan te schaffen!

  Positiekleding, of zwangerschapskleding is speciaal gemaakt voor zwangere vrouwen. Zwangerschapskleding past soepeltjes om je groeiende buik en andere lichaamsdelen en zullen vaak ook met je meegroeien door de rekbare stoffen. Waar oude kleding écht niet meer lekker zit, zal positiekleding een echt genot zijn om te dragen tijdens de zwangerschap. Niet alleen zijn de stoffen rekbaar, ook zijn de heerlijk zacht. Vooral zwangerschapsbh’s, zwangerschaps t-shirts en de elastische tailleband van een zwangerschapsbroek zijn een genot om te dragen.

  Wat heb je nodig aan positiekleding?

  Het liefste zal je natuurlijk niet al te veel geld uitgeven aan positiekleding, omdat je het uiteindelijk toch maar voor beperkte tijd zal gebruiken. Maar het is het allemaal waard om in een aantal musthave items aan zwangerschapskleding te investeren. Zo kom jij je zwangerschap comfortabel, modieus en zelfverzekerd door! En natuurlijk komt het jouw geluk, en daarmee je gehele zwangerschap, ook ten goede wanneer je je lekker voelt in je kleding, toch? Al helemaal wanneer je na deze zwangerschap nog een kindje wilt, kun je maar beter positiekleding in huis halen. Lees hieronder wat je allemaal niet mag missen aan positiekleding:

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard