Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Praktijknieuws

Verloskundigenpraktijk Portland

, 21 June 2021 13:49Laatste update op: 29 August 2021 15:35

Mirte gaat onze praktijk verlaten!

Hallo Allemaal,

Hierbij willen wij jullie graag op de hoogte brengen van een verandering binnen de praktijk. Vanaf 1-10 zal Mirte helaas onze praktijk gaan verlaten om elders te gaan werken. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer. Vanaf 1-9 zal Jantine ons team komen versterken en werkzaam zijn in de praktijk. Het verlof van Gardy wordt waargenomen door Ilse, deze is inmiddels een bekend gezicht in de praktijk.

Wij zien er naar uit om met Jantine te mogen samenwerken, hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

Mijn naam is Jantine Buxbaum en sinds juni 2010 verloskundige. Na eerst een aantal jaren als ergotherapeut te hebben gewerkt en na het krijgen van onze kinderen, besloot ik het roer volledig om te gooien en ben ik gestart met de opleiding verloskunde. Een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad. Het begeleiden van zwangeren, barende vrouwen en kersverse moeders en vaders blijf ik elke keer weer fascinerend vinden. Ik vind het heel belangrijk dat vrouwen goed terug kunnen kijk op de periode van zwanger zijn en bevallen. Persoonlijke begeleiding, laagdrempelige zorg en flexibiliteit vind ik heel belangrijk. Na in veel verschillende praktijken te hebben gewerkt, merkte ik dat de tijd nemen voor de zwangere en haar partner hierin heel belangrijk zijn. Bevallen is een klus, maar goede voorbereiding vooraf en begeleiding tijdens en na de bevalling dragen bij aan een positieve ervaring van het krijgen van een kind. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter (2002) en een zoon (2003). Ik kijk er naar uit jullie snel te ontmoeten!

Wij proberen natuurlijk de mensen die in sep/okt uitgerekend zijn al snel kennis te laten maken met Jantine. Zijn er vragen bel, app of mail gerust! Binnenkort volgt het bericht nog een keer met foto van Jantine.

Warme groeten, Gardy, Kyra, Ilse en Jantine.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard