1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Onze bereikbaarheid

  Gepubliceerd op: 5-25-2022Bewerkt op: 6-26-2022
  Vive Verloskundigen Gepubliceerd op: 5-25-2022Bewerkt op: 6-26-2022
  Geschreven door: Vive Verloskundigen
  Via deze content willen we jullie iets meer informatie geven over onze bereikbaarheid.

  In onze praktijk zijn wij 24/7 beschikbaar en oproepbaar voor jullie. Wij zijn bereikbaar via ons 010-7410104 nummer, dit nummer is voor spoed (zoals de bevalling, bloedverlies, de baby niet voelen bewegen), maar de gehele dag ook voor het stellen van vragen, het maken en of verzetten van afspraken. Wij hanteren geen telefonische spreekuren, dus je kunt elke dag, ook in het weekend bellen met jullie vragen.

  Whatsapp Het is mogelijk ons te whatsappen, als je ons nummer als volgt in jouw telefoon zet kun je hiervan gebruik maken +31107410104. Whatsapp is voor niet spoedeisende vragen, dus heb je klachten dan is het verstandiger te bellen. Als je de baby minder voelt bewegen moet je altijd bellen en geen whatsapp sturen. We vragen niet in de nacht een bericht te sturen en dus overdag en begin van de avond. In principe beantwoorden we deze binnen enkele uren en tussen 9.00 en 21.00. Vanwege problemen met bereik en het afbreken van een telefoontje als we via de reguliere lijn gebeld worden, vragen wij jullie om niet via whatsapp te bellen!

  Email Wij zijn ook bereikbaar via email, zowel onze hotmail als via de zorgmail (dit is de mail waar je de bevestiging van ons op hebt gekregen). De email beantwoorden wij binnen 24 uur.

  Hoe houden we jullie verder op de hoogte? Via het zwangerenportaal kunnen wij jullie berichten sturen, zowel los, dit gebeurd bijvoorbeeld met voorlichtingsavonden. Maar ook gekoppeld aan een weekmail, informatie die we daarmee versturen kan gaan over de zwangerschap of de bevalling bijvoorbeeld. Ook plaatsen wij berichten op onze facebook en instagram! Like en volg ons als je ook daar op de hoogte wilt blijven.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard