1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Online cursussen voor en na de bevalling

  Gepubliceerd op: 2-13-2021Bewerkt op: 4-5-2022
  Vive Verloskundigen Gepubliceerd op: 2-13-2021Bewerkt op: 4-5-2022
  Geschreven door: Vive Verloskundigen
  Wil jij of willen jullie je graag goed voorbereiden op de bevalling, sporten in de zwangerschap en of een cursus volgen voor het herstellen na de bevalling, maar mist de tijd of de mogelijkheid om dit in een lesschema te volgen dan zijn er nu de online cursussen van A Beautiful Balance.

  A Beautiful Balance is het centrum in de omgeving waar al jarenlang een divers cursus aanbod is voor zwangeren en hun partners tijdens en na de zwangerschap. De diversiteit is groot: van Bevallen doe je samen, een volledige cursus Z wanger, fit en in balans, zwangerFit outdoor en mama en baby yoga. Aan de basis staat Jacqueline Luchtmeijer, een bevlogen docent in zwangerschapseducatie en fysiotherapeut rondom het bekken. Van beroep is zij (mindful) fysiotherapeut, zwangerschapscoach (ZwangerFit®️ trainer/coach, zwangerschapsgym- en zwangerschapsyogadocente), mindfulness- en meditatietrainer en hormoonyogadocent.

  Vanuit A Beautiful Balance begeleid zij vrouwen met zwangerschapsgerelateerde klachten en geeft zij groepslessen ter voorbereiding op de bevalling en groepslessen voor het weer ‘lekker in je vel’ komen na de bevalling. Met veel plezier en enthousiasme combineert zij het begeleiden van zwangeren, individueel en in groepsverband, met het geven van diverse themabijeenkomsten, nascholing, communicatie-, bewustwordings- en meditatietrainingen.

  Met de komst van corona heeft het ontwikkelen van de al in gang gezette digitale cursussen versneld! En het resultaat is een compleet online aanbod van diverse cursussen voor tijdens en na de bevalling waarin ook per cursus de keuze is in diverse pakketten. De manier om je goed voor te bereiden op een bevalling of te herstellen na de bevalling. Enkele voordelen van online is dat je de cursus kunt volgen op momenten wanneer het jullie uitkomt, je kunt pauzeren en er mogelijkheid is tot het delen van de informatie met andere mensen die je gaan ondersteunen tijdens de bevalling en zich kunnen voorbereiden hierin. De cursussen zijn allemaal uitgebreid met veel beeldmateriaal.

  In dit bericht sturen wij je een link voor verdere informatie, en/of aan te melden voor een van de cursussen. https://a-beautiful-balance.nl/onlinecursussen/?wpam_id=38

  Groetjes, Gardy, Kyra en Jantine

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard