Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Borstvoedingsvoorlichting door Marieke van Beuzekom

Verloskundigenpraktijk Portland

, 1 October 2020 12:43Laatste update op: 6 July 2021 15:16

Wil je goed voorbereid starten met het geven van borstvoeding? Twijfel je nog welke voeding het beste bij je past en wil je goede informatie hebben over wat borstvoeding inhoudt voordat je een keuze maakt? Volg dan nu de online informatieavond van Marieke van Beuzekom.

Borstvoedingsinformatie avond voor a.s. ouders

Het is niet voor niets dat aanstaande ouders geadviseerd wordt borstvoeding te geven. Moedermelk is de beste voeding voor de baby en biedt vele voordelen voor zowel moeder als kind. Toch is het niet altijd vanzelfsprekend. Een goede voorbereiding is het halve werk! Het is aan te raden om een cursus borstvoeding bij een gediplomeerde lactatiekundige te volgen. Je krijgt duidelijke informatie over de praktijk van het borstvoeding geven en je kunt al je vragen stellen. De avonden zijn bedoeld voor aanstaande vaders en moeders. Ook voor ouders die twijfelen of zij borstvoeding willen gaan geven aan hun kindje kunnen met de informatie een betere keuze maken.

Algemene inhoud cursus "Borstvoeding; de beste start".

Op de borstvoedingsinformatieavond komen veel onderwerpen rondom het geven van borstvoeding aan de orde. Een greep hier uit:

De voordelen borstvoeding voor moeder en kind, hoe herken je voedingssignalen bij je baby, hoe leg je je baby goed aan de borst, welke problemen kan je tegen komen bij het borstvoeding geven en hoe kan je die oplossen, rooming-in en huid op huid contact.

De Borstvoedingsinformatie avond wordt online gegeven in kleine groepjes zodat er voldoende ruimte is voor je persoonlijke vragen.

Data 2021 Dinsdag 6 juli Dinsdag 3 augustus Dinsdag 7 september Dinsdag 12 oktober Dinsdag 2 november Dinsdag 7 december

De kosten voor de borstvoedingsinformatie avond zijn € 7,50. (per stel, na afloop ontvang je een Tikkie)

De avond begint om 19.30 uur.

Opgeven kan via: info@borstvoedingridderkerk.nl onder vermelding van borstvoedingsinformatieavond en de datum waarop je deze wilt bij wonen.

Marieke van Beuzekom, Lactatiekundige IBCLC Kerkweg 39 2985 AM Ridderkerk 0612330792 www.borstvoedingridderkerk.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard