1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Bootwalk zwangeren en moeders

  Gepubliceerd op: 8-17-2020Bewerkt op: 9-28-2021
  Vive Verloskundigen Gepubliceerd op: 8-17-2020Bewerkt op: 9-28-2021
  Geschreven door: Vive Verloskundigen
  Vanaf 13 oktober start de bootwalk weer!

  Eindelijk is het zover, we gaan naast de voorlichting over gezonde voeding ook weer starten met de bootwalk. De bootwalk is voor alle zwangeren gedurende de gehele zwangerschap, en voor alle vrouwen na de bevalling. Ben je net bevallen dan is er de mogelijkheid om je kindje in de draagzak of de kinderwagen mee te nemen. De bootwalk is onder begeleiding van personal trainer en lifestylecoach kelsey van Westland-gezond.

  Hieronder schrijft zij zelf nog een bericht:

  Hallo!

  Wij zijn Westland-Gezond en zitten samen met andere zorgprofessionals onder 1 dak in de Zorgcarrousel van Albrandswaard. Door samen te werken, bundelen wij onze krachten en bieden wij onder 1 dak de passende hulp en begeleiding die nodig is.

  Via Verloskundige praktijk Portland vragen wij graag even de aandacht voor onze bootwalk voor zwangere vrouwen.

  De bootwalk is een wekelijks (8 weken achter elkaar) durende wandeling van 50-60 minuten in de omgeving van Rhoon met daarbij spierversterkende oefeningen. Ben je zwanger dan is dit een mooie gelegenheid om fit te blijven of worden. Ook is het fijn om ervaringen tijdens het wandelen met elkaar te delen in de verschillende fases van de zwangerschap.

  Wij starten de wekelijkse bootwalk voor zwangere vrouwen op woensdag 13 oktober om 18.30 uur. Geef je snel op via Verloskundigenpraktijk Portland of mail naar kelsey@westland-gezond.nl.

  Met gezonde groet,

  Kelsey

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard