1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Voorlichting borstvoeding dinsdagavond 12 maart

    Gepubliceerd op: 9-27-2021Bewerkt op: 2-29-2024
    Verloskundigenpraktijk Petit Gepubliceerd op: 9-27-2021Bewerkt op: 2-29-2024
    Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Petit
    Voorbereiden op het geven van borstvoeding

    Hallo zwangeren van Petit,

    Voorbereiden op het geven van borstvoeding.

    In je omgeving zullen verschillende verhalen over borstvoeding in de ronde gaan. Heb je veel succesverhalen gehoord over borstvoeding, dan start je er waarschijnlijk vol goede moed en zonder twijfel mee. Het zijn vaak de verhalen over mislukte borstvoeding die je misschien wel onzeker maken of doen twijfelen.

    Hoewel je je lichamelijk niet hoeft voor te bereiden op het geven van borstvoeding is het ten alle tijden belangrijk je al in de zwangerschap voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Als je als ouder snapt hoe borstvoeding werkt dan kun je signalen veel beter plaatsen en daarop inspelen en vergroot je de kans op een succesvolle borstvoedingsperiode.

    Schrijf je daarom in bij één van de voorlichtingsavonden over borstvoeding die aan de zwangeren van Petit worden verzorgd door onze lactatiekundige Carolien Barelds uit Dwingeloo.

    Wanneer? Dinsdagavond 12 maart is er een voorlichting bij Petit (Zwanger & Gezin) van 19.30-21.00 uur. Wil je hiervoor aanmelden dat kan via onze assistentes Sarah & Dorien, via whatsapp (zie website) of een email sturen naar info@verloskundigenpraktijkpetit.nl.

    De volgende voorlichting zal zijn op dinsdagavond 7 mei.

    Met vriendelijke groet, Verloskundigenpraktijk Petit

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard