Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Herstel bericht: voorlichting borstvoeding

Verloskundigenpraktijk Petit

, 6 april 2022 13:27Laatste update op: 6 april 2022 13:30

Hierbij het juiste bericht voorlichting borstvoeding

Het vorige bericht mag verwijderd worden. Excuus voor de verwarring.

In je omgeving zullen verschillende verhalen over borstvoeding in de ronde gaan. Heb je veel succesverhalen gehoord over borstvoeding, dan start je er waarschijnlijk vol goede moed en zonder twijfel mee. Het zijn vaak de verhalen over mislukte borstvoeding die je misschien wel onzeker maken of doen twijfelen.

Hoewel je je lichamelijk niet hoeft voor te bereiden op het geven van borstvoeding is het ten alle tijden belangrijk je al in de zwangerschap voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Als je als ouder snapt hoe borstvoeding werkt dan kun je signalen veel beter plaatsen en daarop inspelen en vergroot je de kans op een succesvolle borstvoedingsperiode.

Schrijf je daarom in bij één van de voorlichtingsavonden over borstvoeding die aan de zwangeren van Petit worden verzorgd door onze lactatiekundige Amanda Oldenburger. www.lactatiekundigezuidwolde.nl

Wanneer? Dinsdag 19 april is er een voorlichting bij Petit (Zwanger & Gezin) van 19.30-21.00 uur. Wil je hiervoor aanmelden dat kan via info@lactatiekundigezuidwolde.nl.

Mocht je deze avond niet kunnen dan zijn de volgende voorlichtingsavonden: Dinsdag 5 juli Dinsdag 6 september Dinsdag 25 oktober Dinsdag 6 december

Meld je snel aan want Vol = Vol

Met vriendelijke groet, Verloskundigenpraktijk Petit

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard