1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Herstel bericht: voorlichting borstvoeding

  Gepubliceerd op: 4-6-2022Bewerkt op: 4-6-2022
  Verloskundigenpraktijk Petit Gepubliceerd op: 4-6-2022Bewerkt op: 4-6-2022
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Petit
  Hierbij het juiste bericht voorlichting borstvoeding

  Het vorige bericht mag verwijderd worden. Excuus voor de verwarring.

  In je omgeving zullen verschillende verhalen over borstvoeding in de ronde gaan. Heb je veel succesverhalen gehoord over borstvoeding, dan start je er waarschijnlijk vol goede moed en zonder twijfel mee. Het zijn vaak de verhalen over mislukte borstvoeding die je misschien wel onzeker maken of doen twijfelen.

  Hoewel je je lichamelijk niet hoeft voor te bereiden op het geven van borstvoeding is het ten alle tijden belangrijk je al in de zwangerschap voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Als je als ouder snapt hoe borstvoeding werkt dan kun je signalen veel beter plaatsen en daarop inspelen en vergroot je de kans op een succesvolle borstvoedingsperiode.

  Schrijf je daarom in bij één van de voorlichtingsavonden over borstvoeding die aan de zwangeren van Petit worden verzorgd door onze lactatiekundige Amanda Oldenburger. www.lactatiekundigezuidwolde.nl

  Wanneer? Dinsdag 19 april is er een voorlichting bij Petit (Zwanger & Gezin) van 19.30-21.00 uur. Wil je hiervoor aanmelden dat kan via info@lactatiekundigezuidwolde.nl.

  Mocht je deze avond niet kunnen dan zijn de volgende voorlichtingsavonden: Dinsdag 5 juli Dinsdag 6 september Dinsdag 25 oktober Dinsdag 6 december

  Meld je snel aan want Vol = Vol

  Met vriendelijke groet, Verloskundigenpraktijk Petit

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard