1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Centering Pregnancy groepen

  Gepubliceerd op: 9-2-2021Bewerkt op: 9-2-2021
  Verloskundigenpraktijk Petit Gepubliceerd op: 9-2-2021Bewerkt op: 9-2-2021
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Petit
  Vol = Vol

  Beste zwangere,

  We zijn erg blij om jullie te kunnen vertellen dat we weer kunnen beginnen met de Centering Pregnancy groepen. Wegens het coronavirus was dit een tijdje niet mogelijk maar gelukkig hebben wij een grote ruimte achterin het gebouw waar we, met voldoende afstand van elkaar, de groepen weer kunnen starten.

  Op maandag 13 september om 14.30 uur start ik weer een nieuwe zwangerschapsgroep voor vrouwen die tussen 21 februari en 4 april zijn uitgerekend.

  Bij deze zou ik jullie ook willen vragen of het je leuk lijkt om deel te nemen aan deze groep. Tijdens deze 9 bijeenkomsten van 2 uur doe ik de ‘reguliere’ controles bij jullie (bloeddruk meten, hartje luisteren, groei van de baarmoeder controleren) en daarnaast zal ik samen met een kraamverzorgster veel informatie met jullie delen. De bijeenkomsten gaan over de zwangerschap maar ook uitgebreid over de bevalling, hoe je je hier op voor kunt bereiden, eventuele pijnstillingsmogelijkheden, verschillen tussen ziekenhuizen enz. maar ook heel uitgebreid over de kraamtijd. Jullie kunnen je vast voorstellen dat er op deze manier een stuk meer informatie gegeven kan worden dan tijdens de afspraken van 15 minuten tijdens het spreekuur. Een hele leuke bijkomstigheid is dat je ook gezellige contacten op doet met vrouwen die even ver zwanger zijn dat dat jij bent en je zo (ongegeneerd) een hele middag/avond alleen over de zwangerschap kunt kletsen ;). Het is een gevarieerde groep waar ook vrouwen aan deelnemen die al eerder bevallen zijn en zo ook hun ervaringen en tips met jullie kunnen delen.

  De groepen zijn ook erg geschikt als je bij de gynaecoloog onder controle bent, om wat voor reden dan ook!

  Naast de controles in de groep zullen echo’s altijd individueel tijdens het spreekuur (en met je partner) plaats vinden en ook zullen een aantal andere controles aan het eind van de zwangerschap individueel zijn. Ook zal er een partner avond/middag worden gepland.

  Graag hoor ik of jullie deel zouden willen nemen. Mocht je de eerste keer verhinderd zijn, geen probleem, je kunt gerust een 2e of 3e bijeenkomst instromen.

  Meld je snel aan want vol is vol!

  Je kunt je aanmelden bij Dorien onze praktijkassistente. Je mag haar mailen op assistente@verloskundigenpraktijkpetit.nl of bellen. Ze is bereikbaar van maandag t.m. donderdag van 09.00 tot 12.30 uur op telefoonnummer 0528-217101.

  Vriendelijke groeten,

  Nathalie Koekoek, verloskundige

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard