1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Katy Perry en Orlando Bloom delen geslacht baby

  Gepubliceerd op: 4-4-2020Bewerkt op: 5-8-2020
  ZP® - Entertainment Gepubliceerd op: 4-4-2020Bewerkt op: 5-8-2020
  Geschreven door: ZP® - Entertainment
  Kerry Perry is zwanger van een meisje! Ze maakte op Instagram bekend dat zij en Orlando Bloom in de zomer een dochter verwachten.

  Geslacht baby

  Katy Perry deelde een foto op haar Instagram om het geslacht bekend te maken. Op de foto zie je Bloom met roze room over zijn gezicht. "It's a girl!", schreef ze bij de foto. Volgers reageren enthousiast op de bekendmaking. "Let het bloom!", luidt één van de reacties.

  Katy Perry maakt geslacht baby bekend op Instagram

  Bron: Instagram Katy Perry

  Bekendmaking zwangerschap

  Een maand geleden maakte Perry bekend dat zij en Bloom hun eerste kindje samen verwachten. Dit deed ze met haar nieuwe videoclip Never Worn White. Ze deelde de videoclip op Instagram. In de videoclip houdt Perry haar buik vast, op de manier hoe een babybuik wordt vastgehouden. Dit gebaar impliceerde een zwangerschap. “Laten we zeggen dat het een drukke zomer wordt,” plaatste Perry bij de video.

  Verloofd

  Katy Perry (35) is sinds 2016 samen met Orlando Bloom (43). Het gelukkige stel is sinds vorig jaar verloofd. Zal Perry hoogzwanger naar het altaar lopen of stellen ze het nog even uit tot na de geboorte van hun kleintje? Het zal niet de eerste keer zijn dat de twee I do zeggen. Katy Perry scheidde in 2012 van Britse komiek Russel Brand na twee jaar huwelijk. Bloom was van 2010 tot 2013 getrouwd met model Miranda Kerr.

  Zoon Orlando Bloom

  Het is niet het eerste kindje voor Bloom, hij is al vader van de 9-jarige Flynn. Deze zoon kwam voort uit zijn vorige huwelijk met model Miranda Kerr.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard