1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Hoe zwangerenportaal.nl jouw reis onvergetelijk wil maken

  Gepubliceerd op: 5-29-2020Bewerkt op: 5-26-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-29-2020Bewerkt op: 5-26-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven. Bij zwangerenportaal.nl doen wij er alles aan om deze reis nog specialer te maken én jou te ontzorgen zodat jij zoveel mogelijk kan genieten van je zwangerschap.

  Het begon allemaal met een wens..

  Met deze zwangerschap gaat (waarschijnlijk) een grote wens voor jou in vervulling. Vanaf dat moment staat zwangerenportaal.nl voor jou klaar. Om je cyclus te leren kennen, wat juist wel en juist niet goed is voor je vruchtbaarheid en aan welke tekenen je een zwangerschap kunt herkennen, maar ook op de momenten dat een zwangerschap uitblijft en je graag de mogelijkheden wilt ontdekken.

  Dat magische moment

  Weet je het nog? Dat moment wanneer je de positieve test in je handen had? Een bevestiging dat er een prachtig wonder in jouw buik groeit. Wij willen dat je zo lang mogelijk op deze roze wolk blijft en nemen je daarom elke week mee in de ontwikkeling van jouw kleintje zodat je weet wat voor bijzondere dingen daarbinnen gebeuren.

  Op ontdekking

  Tijdens je zwangerschap komt er veel op je af. De verandering van je lichaam, echo’s en controles bij de verloskundige, een andere levensstijl en natuurlijk de babyuitzet. Rust is voor jou en je baby erg belangrijk, daarom vind je bij ons alle informatie die je nodig hebt op één plek. Zodat jij geen uren naar informatie hoeft te zoeken en deze tijd kunt gebruiken om te ontspannen en te genieten van het wonder dat in jouw buik groeit.

  De verandering in je lichaam

  Je bent zwanger en dat is een geweldig gevoel. Dat je lichaam soms moet wennen aan het kleintje dat in je buik groeit, is natuurlijk niet zo gek. Daarom kun je klachten en kwaaltjes ervaren, gelukkig zijn er veel dingen die je hiertegen kunt doen en zal het weer verdwijnen.

  De eerste ontmoeting

  Maandenlang kijk je hier naar uit: de ontmoeting met jouw baby. Dit moment wil je zo goed mogelijk in je opnemen. Om ervoor te zorgen dat jij ontspannen de bevalling ingaat, informeren wij je over wat je voor, tijdens en na de bevalling kunt verwachten en welke keuzes jij kunt maken zodat dit moment zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen en behoeften.

  De eerste keren

  Je kunt eindelijk genieten van de eerste momenten met je baby. Elke dag sta je versteld van de ontwikkeling die jouw kleintje doormaakt. Het eerste lachje, het eerste woordje, het eerste hapje. Niet alleen zijn er eerste keren voor je baby, maar misschien ook voor jou. De eerste luier verschonen, de eerste keer je baby badderen, de eerste keer je baby voeden. Wij bereiden je zo goed mogelijk voor, zodat jij met zelfvertrouwen de eerste keren tegemoet gaat.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard