1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  8 x ontroerende foto's tijdens de coronacrisis

  Gepubliceerd op: 4-3-2020Bewerkt op: 1-16-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-3-2020Bewerkt op: 1-16-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  De bevalling, kraamperiode, verjaardagen en bezoekjes aan opa en oma verlopen tijdens het coronavirus anders dan normaal. Even bij elkaar op bezoek gaan is door de coronamaatregelen niet zo makkelijk. Toch proberen we er het beste van te maken. Zo gaan we op raamvisite bij kersverse ouders, baby's, opa's en oma's en dat levert mooie plaatjes op!

  Overzicht: de mooiste foto's tijdens de coronacrisis

  Wij hebben een greep uit de mooiste foto's op een rij gezet. Van (k)raamvisite en trotse gezichten tot de eerste verjaardag en raamknuffelen met oma.

  Eerste verjaardag vieren met opa & oma achter glas

  Op 30 maart werd Evelien 1 jaar, een mijlpaal die gevierd moest worden! Een andere feestje dan normaal, maar zeker geslaagd. Moeder Laura de Rijk heeft het moment perfect vastgelegd op deze foto. En als we de foto bekijken heeft ze er een mooi feestje van gemaakt met opa en oma! Raamvisite voor Evelien's eerste verjaardag

  Bron: @lifebylaura

  Liz is eindelijk grote zus!

  Blogger Mandy is 27 maart moeder geworden van zoontje Raf! Hier zal ze binnenkort uitgebreid over bloggen, maar deze foto's zeggen voor nu genoeg toch? Raf is in het ziekenhuis geboren en vanwege het coronavirus mocht grote zus Liz hem pas bij thuiskomst ontmoeten. Na 3 lange dagen was het eindelijk zover en trots dat ze is!

  Grote zus Liz met broertje Raf

  Helaas kan baby Raf nog niet kennismaken met de rest van de familie, maar gelukkig wordt hij overspoeld met liefde door zijn grote zus én mini-kraamhulp Liz.

  Grote zus en mini-kraamhulp Liz met broertje Raf Bron: @mandyandthekids

  Jackie in quarantaine

  Kleine Jackie zit al 1,5 week met haar ouders in quarantaine omdat haar vader nog steeds koorts heeft. Aan de blik van Jackie te zien heeft ze er schoon genoeg van en kan ze niet wachten tot ze weer de eerste stappen buiten kan zetten.

  Jackie in quarantaine

  Bron: Photography by Sharon

  (k)raamvisite baby Madee

  Baby Madee werd op 25 maart geboren, grote nicht Nikki kon niet wachten om haar kleine nichtje voor het eerst te ontmoeten en kwam gezellig op (k)raambezoek.

  op kraamvisite

  Bron: Lisanne Heijboer / Kraamzorg de Waarden

  Raamknuffelen

  Wat als je even niet met oma kan knuffelen? Deze kleinzoon heeft de oplossing: raamknuffelen. Raamknuffelen

  Bron: @chantalvandenberg.nl

  (k)raamvisite baby Lieke

  Baby Lieke werd afgelopen maandag geboren. Helaas mag er nog geen bezoek bij het gezin over de vloer komen, maar door middel van raamvisite kunnen vrienden en familie kleine Lieke toch bewonderen!

  Kraamvisite baby Lieke

  Bron: Foto Jantine

  De mooie ogen van baby Milo

  Aan de blik van baby Milo te zien, kan hij niet wachten om weer naar buiten te gaan. Gelukkig wordt hij overspoeld met liefde van zijn trotse mama Gabriëlle.

  Baby Milo kijkt verwachtingsvol naar buiten

  Bron: Gabrielle De Vries

  Heb jij ook een mooie foto gemaakt tijdens de coronacrisis?

  Stuur deze dan naar content@zwangerenportaal.nl.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard