Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

8 x ontroerende foto's tijdens de coronacrisis

ZP® - Magazine

, 3 April 2020 13:47Laatste update op: 16 January 2021 02:10

De bevalling, kraamperiode, verjaardagen en bezoekjes aan opa en oma verlopen tijdens het coronavirus anders dan normaal. Even bij elkaar op bezoek gaan is door de coronamaatregelen niet zo makkelijk. Toch proberen we er het beste van te maken. Zo gaan we op raamvisite bij kersverse ouders, baby's, opa's en oma's en dat levert mooie plaatjes op!

Overzicht: de mooiste foto's tijdens de coronacrisis

Wij hebben een greep uit de mooiste foto's op een rij gezet. Van (k)raamvisite en trotse gezichten tot de eerste verjaardag en raamknuffelen met oma.

Eerste verjaardag vieren met opa & oma achter glas

Op 30 maart werd Evelien 1 jaar, een mijlpaal die gevierd moest worden! Een andere feestje dan normaal, maar zeker geslaagd. Moeder Laura de Rijk heeft het moment perfect vastgelegd op deze foto. En als we de foto bekijken heeft ze er een mooi feestje van gemaakt met opa en oma! Raamvisite voor Evelien's eerste verjaardag

Bron: @lifebylaura

Liz is eindelijk grote zus!

Blogger Mandy is 27 maart moeder geworden van zoontje Raf! Hier zal ze binnenkort uitgebreid over bloggen, maar deze foto's zeggen voor nu genoeg toch? Raf is in het ziekenhuis geboren en vanwege het coronavirus mocht grote zus Liz hem pas bij thuiskomst ontmoeten. Na 3 lange dagen was het eindelijk zover en trots dat ze is!

Grote zus Liz met broertje Raf

Helaas kan baby Raf nog niet kennismaken met de rest van de familie, maar gelukkig wordt hij overspoeld met liefde door zijn grote zus én mini-kraamhulp Liz.

Grote zus en mini-kraamhulp Liz met broertje Raf Bron: @mandyandthekids

Jackie in quarantaine

Kleine Jackie zit al 1,5 week met haar ouders in quarantaine omdat haar vader nog steeds koorts heeft. Aan de blik van Jackie te zien heeft ze er schoon genoeg van en kan ze niet wachten tot ze weer de eerste stappen buiten kan zetten.

Jackie in quarantaine

Bron: Photography by Sharon

(k)raamvisite baby Madee

Baby Madee werd op 25 maart geboren, grote nicht Nikki kon niet wachten om haar kleine nichtje voor het eerst te ontmoeten en kwam gezellig op (k)raambezoek.

op kraamvisite

Bron: Lisanne Heijboer / Kraamzorg de Waarden

Raamknuffelen

Wat als je even niet met oma kan knuffelen? Deze kleinzoon heeft de oplossing: raamknuffelen. Raamknuffelen

Bron: @chantalvandenberg.nl

(k)raamvisite baby Lieke

Baby Lieke werd afgelopen maandag geboren. Helaas mag er nog geen bezoek bij het gezin over de vloer komen, maar door middel van raamvisite kunnen vrienden en familie kleine Lieke toch bewonderen!

Kraamvisite baby Lieke

Bron: Foto Jantine

De mooie ogen van baby Milo

Aan de blik van baby Milo te zien, kan hij niet wachten om weer naar buiten te gaan. Gelukkig wordt hij overspoeld met liefde van zijn trotse mama Gabriëlle.

Baby Milo kijkt verwachtingsvol naar buiten

Bron: Gabrielle De Vries

Heb jij ook een mooie foto gemaakt tijdens de coronacrisis?

Stuur deze dan naar content@zwangerenportaal.nl.

Meer over dit onderwerp:

  • Het coronavirus: wat betekent dit voor mij en mijn baby?

Plaats een reactie

(0)
user-image
    • Magazine

    • Mijn week

    • Zoeken

    • Dashboard