1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Borstvoeding informatieavond Neeltje, deze keer anders

  Gepubliceerd op: 10-20-2020Bewerkt op: 10-22-2020
  Neeltje Verloskundigenpraktijk Gepubliceerd op: 10-20-2020Bewerkt op: 10-22-2020
  Geschreven door: Neeltje Verloskundigenpraktijk
  We zijn blij dat we -ondanks alle maatregelen- toch door kunnen gaan met de informatieavonden. Niet op de praktijk, maar digitaal!

  Wegens de strengere coronamaatregelen zijn vanaf nu de borstvoedinginformatieavonden van Neeltje en kraamzorg Het Groene Kruis digitaal. Pas als de regels het weer toelaten zullen de informatieavonden weer op de praktijk plaatsvinden.

  De eerste informatieavond in deze nieuwe digitale vorm is op woensdag 4 november, vanaf 19.30 uur. Je bent van harte welkom! En, wat we heel fijn vinden, op deze manier kun je ook altijd je partner meenemen. Ook kunnen meer aanstaande moeders zich aanmelden dan voor een een informatieavond op de praktijk, we zijn immers niet gebonden aan de 1,5 meter regel, zelfs verkoudheidsklachten zijn geen beperking!

  We sturen deze uitnodiging aan iedereen, ook aan diegenen die zich al opgegeven hadden, want wij hebben nog iets van jullie nodig. Als je wilt deelnemen, zal je worden uitgenodigd per e-mail. Als je daar toestemming voor geeft zullen wij je emailadres doorgeven aan Alida, de kraamverzorgende (en borstvoedingscoach) van Kraamzorg Het Groene Kruis die de voorlichting geeft. Dan kan zij jullie uitnodigen om op 4 november deel te nemen aan de digitale voorlichting. Laat ons dus nog even weten of je hier toestemming voor geeft. De groepsgrootte is nog niet helemaal bekend, maar we hebben een tweede avond al ingepland op woensdag 9 december, zodat we er zeker van zijn dat er ruimte is voor iedereen!

  Meld je dus aan, bij voorkeur met een bericht via onze website . Vermeld daarin of je beide data kan en welke datum je voorkeur heeft. En dus ook of je toestemming geeft voor het doorgeven van je mailadres. Alvast bedankt!

  Groeten, Sannemarije, Rianda en Nita

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard