1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  "Ik hoop dat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan de kinderwens van andere vrouwen."

  ZP® - Magazine

  , 18 september 2020 11:38Laatste update op: 15 februari 2022 19:01
  In samenwerking met: Moeders voor Moeders

  Momenteel ben ik zwanger van mijn derde jongetje en ik heb onlangs voor de derde keer deelgenomen aan Moeders voor Moeders. Een vriendin van mij was vlak voor mijn eerste zwangerschap ook zwanger en zij vertelde mij over Moeders voor Moeders. Toen ik zelf zwanger werd, kwam ik het ook tegen bij mijn verloskundige. Ik had me snel daarna ook aangemeld om mee te doen. Tijdens mijn volgende twee zwangerschappen vond ik het eigenlijk best vanzelfsprekend om weer mee te doen.

  Mijn ervaring met Moeders voor Moeders

  Mijn laatste deelname aan Moeders voor Moeders was tijdens de coronacrisis. Gelukkig heb ik dit niet heel anders ervaren dan de vorige twee keer, behalve dat degene die de intake zou doen niet bij mij thuis mocht komen. Deze intake hebben we daarom telefonisch gedaan, waarna de informatrice bij mij aan de deur kwam om de spullen op een afstand te overhandigen. Ik wist natuurlijk al hoe het in zijn werk ging, dus voor mij was het niet meer nieuw.

  “Mijn laatste deelname was tijdens de coronacrisis, maar gelukkig heb ik dit niet heel anders ervaren dan de vorige twee keer.”

  Ik hoor in mijn omgeving regelmatig dat het niet bij iedereen vanzelfsprekend is om op de natuurlijke manier zwanger te worden. Zelf heb ik het geluk dat zwanger worden heel gemakkelijk gaat. Ik gun het andere vrouwen ook dat zij zwanger mogen raken en moeder mogen worden. Daarom heb ik bij elke zwangerschap meegedaan aan Moeders voor Moeders. Het is voor mij een kleine moeite, maar kan voor een ander heel veel opleveren. Ik hoop dat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan de kinderwens en het geluk van anderen.

  Benieuwd naar de ervaring van nog een andere (toekomstige) moeder? Lees het verhalen van Loes.

  Wat gebeurt er met je urine?

  Jouw urine wordt voor de volle 100% gebruikt voor het vervaardigen van humane vruchtbaarheidsmedicijnen. Meer informatie hierover lees je op de website van Moeders voor Moeders

  Plaats een reactie

  (2)
  user-image
  • user-image

   chan90

   Jan 11, 2023

   2 jaar terug spijt gehad dat ik mee deed, hoorde achteraf dat niet al het urine wordt gebruikt maar ook wordt door verkocht aan andere bedrijven wat niks temaken heeft voor zwangerschapswensen..

   Beantwoorden

   1 antwoorden bekijken

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard