1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Model Ashley Graham openhartig over lichaam en leven na zwangerschap

  Gepubliceerd op: 2-28-2020Bewerkt op: 5-8-2020
  ZP® - Entertainment Gepubliceerd op: 2-28-2020Bewerkt op: 5-8-2020
  Geschreven door: ZP® - Entertainment
  Amerikaans model Ashley Graham (32) deelt haar postpartum lichaam op Instagram. Ze is hierbij openhartig over de ongemakken na de bevalling. “Ik wist niet dat ik mijn eigen luiers zou gaan verschonen.”

  Geboorte baby Isaac

  Op 18 januari is Graham bevallen van zoontje Isaac. Het is het eerste kindje van Graham en haar man Justin Ervin (32). “Niets bereid je voor op hoe magisch en intens bevallen is. Ik ben zo dankbaar dat ik in staat was om op de natuurlijke manier thuis te bevallen met mijn man aan mijn zijde”, aldus Graham.

  Niet alleen rozengeur en maneschijn

  De kraamperiode wordt vaak omschreven als een roze wolk. Dat hier ook flink wat ongemakken bij komen kijken wordt niet uitgebreid gedeeld. Graham vindt het belangrijk dat hier ook aandacht voor is. “Niemand praat over het herstel en de genezing die nieuwe moeders doormaken. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn”, zegt Graham.

  ashley graham na bevalling

  Ook je eigen luiers verschonen

  Graham had voor de geboorte luiers ingeslagen voor haar zoontje, maar had hierbij geen rekening gehouden met haar eigen luiers. De luiers van haar zoontje verschonen is één ding, maar dat ze haar eigen luiers ook zou verschonen had ze niet zien aankomen. “Handen omhoog als je niet wist dat je ook je eigen luiers zou moeten verwisselen”, roept Graham op Instagram.

  Favoriete kledingstuk

  Graham is als model continu bezig met mode, maar had niet verwacht wat op dit moment haar favoriete kledingstuk zou zijn. “Na al die jaren in de mode-industrie had ik nooit gedacht dat wegwerpondergoed mijn favoriete kledingstuk zou zijn.”

  Zwangerschapsstriemen zijn oké

  Sommige celebrities laten alleen het ‘perfecte plaatje’ na de bevalling zien. Elk lichaam is anders, maar volgens Graham moet je trots zijn op je lichaam na de bevalling. Heb je zwangerschapsstriemen? Verberg ze niet, je lichaam heeft een baby gedragen en dat mag gezien worden. Graham postte op Instagram een foto van haar buik, inclusief zwangerschapsstriemen. “Dezelfde ik, alleen dan met een paar nieuwe verhalen.”

  Borstvoeding in het openbaar

  Het model is niet bang om gevoelige onderwerpen aan te kaarten op social media. Borstvoeding geven of kolven in het openbaar wordt op dit moment vaak ter discussie gesteld. Volgens Graham moet het geven of kolven van borstvoeding in het openbaar gewoon kunnen. Vol trots post ze dan ook een filmpje van het kolven van borstvoeding in een taxi. “Eerder beantwoorde ik mijn mail tijdens een taxi rit, nu kolf ik melk voordat mijn borsten exploderen.” Haar openheid wordt beloond met duizenden likes en reacties.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard