1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Babymassage Nederland, Miranda van Kester

  Gepubliceerd op: 12-11-2018Bewerkt op: 8-30-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-11-2018Bewerkt op: 8-30-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn missie is om de professionaliteit van babymassage te bevorderen en babymassage meer bekendheid te geven. Daarnaast geef ik de opleiding voor docent babymassage en heb tevens een eigen methode ontwikkeld.

  In alle jaren dat ik de cursus Babymassage aan ouders gaf, heb ik me verdiept in Shantala technieken. Is het reëel om een massage uit een totaal andere cultuur zonder aanpassingen in Nederland te integreren? Waarom worden nou juist die technieken toegepast en wat is de werking ervan? Wat voor gevoel ervaart een baby bij de technieken? Ik ben mezelf verder gaan ontwikkelen en naar antwoorden gaan zoeken.

  Mijn intuïtie gaf namelijk aan dat er veel meer uit de babymassage te halen viel. Samen met een aantal mensen uit diverse vakgebieden (osteopaat/fysiotherapeut), ben ik gaan kijken wat er nog meer mogelijk was en heb ik nieuwe technieken ontwikkeld en bestaande technieken doorontwikkeld. Mijn gevoel werd bevestigd toen ik de gunstige werking van die nieuwe technieken bij de baby’s zag. En de positieve reacties van hun ouders mocht ervaren.

  Daarnaast heb ik een aantal specials ontwikkeld zoals bijvoorbeeld de special ‘babymassage technieken voor babykwaaltjes’ en ‘energetische babymassage technieken, intuïtie en spiritualiteit’.

  Ik geef de Opleiding Docent Babymassage op holistische wijze. Bijzonder geïnteresseerd ben ik in het feit dat de mens niet alleen een lichaam heeft, maar ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel bestaat.

  Mijn klanten komen uit heel Nederland en België.

  Heb je vragen, neem gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

  Contactgegevens:

  Naam: Miranda van Kester
  Vestigingsplaats: Westland
  Website: www.opleiding-babymassage.nl
  Telefoonnummer: 06-42501298
  E-mail: miranda@opleiding-babymassage.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard