1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Positieve Gezondheid bij Mijnvroedvrouw

  Gepubliceerd op: 9-4-2023Bewerkt op: 9-22-2023
  Verloskundigenpraktijk Mijnvroedvrouw Gepubliceerd op: 9-4-2023Bewerkt op: 9-22-2023
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Mijnvroedvrouw
  Bij Mijnvroedvrouw werken we met 'Positieve Gezondheid'. Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken.

  Positieve Gezondheid wordt door veel zorgverleners gebruikt in de dagelijkse praktijk. Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. We willen graag breder kijken dan alleen je zwangerschap. Want alleen ingaan op je (zwangerschaps-) klacht of je ziekte vertelt nog niet alles over je gezondheid en je welbevinden. Kun je je bijvoorbeeld voldoende redden met werk en zwangerschap? Voel je je gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien steun uit je omgeving of extra medische zorg nodig? Gaan er straks dingen veranderen als de baby er is en hoe kijk je hier tegenaan?

  Het gaat erom dat jij je gezond en energiek voelt, op de manier die bij jou past. Het invullen van de vragenlijst Positieve Gezondheid (het spinnenweb) helpt je kiezen wat voor jou belangrijk is.

  We vragen je om voor de volgende afspraak het spinnenweb in te vullen.

  Als je het spinnenweb van je verloskundige op papier hebt meegekregen, kan je dit hierop invullen. Het spinnenweb is ook online in te vullen via QR code of deze link: https://mijnpositievegezondheid.nl/tools/hoewerkthet/

  Als het kan, print dan wel het resultaatoverzicht uit zodat we dit samen kunnen bespreken.

  We kunnen er dan de volgende controle op terug kunnen komen om te kijken hoe je het vond om het in te vullen en of er iets is wat je graag wilt bespreken of veranderen.

  Wil je meer lezen over Positieve Gezondheid dan kan dat via de link:

  https://mijnpositievegezondheid.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard