1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Update en praktische informatie: Luna is vanaf 1-1-2023 Fam!

  Gepubliceerd op: 12-15-2022Bewerkt op: 12-15-2022
  Verloskundigenpraktijk Luna Gepubliceerd op: 12-15-2022Bewerkt op: 12-15-2022
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Luna
  Lees deze mail goed! Hij staat vol met praktische informatie over de overgang van Luna naar Fam

  Beste zwangere en partner,

  Zoals jullie inmiddels op allerlei manieren al van ons hebben gehoord, is per 1-1-2023 Luna echt Fam! En dat is goed nieuws want het geeft ons een scala aan nieuwe mogelijkheden om de zorg voor jullie goed te kunnen organiseren, terwijl we ondertussen gewoon lekker vanuit de vertrouwde praktijk de spreekuren kunnen doen, dichtbij en klein.

  Jullie zullen de zwangerschapsbegeleiding krijgen van team Oliva. In de komende weken gaan jullie kennismaken met de nieuwe teamleden: Bregje Verwijmeren, Patricia Smulders en Kimberly Leeggangers (voor sommigen een oude bekende!) Ineke Damen en Inge Thielen blijven vertrouwde gezichten binnen dit team.

  Zwangerenportaal

  Vanaf 1-1-23 zal dit zwangerenportaal komen te vervallen omdat wij binnen Fam met een nieuw systeem gaan werken. In plaats van het zwangerenportaal zullen jullie van ons na de eerstvolgende controle een uitnodiging ontvangen voor het aanmelden bij Mijn ETZ. Mogelijk heb je je al eerder aangemeld bij Mijn ETZ omdat je eerder in het ETZ onder zorg bent geweest. Dan hoef je niets te doen. Dan zie je automatisch jouw zwangerschapsgegevens en labuitslagen in de app: MyChart (de app die hoort bij MijnETZ).

  Telefoonnummer Vanaf 1-1-2023 verandert ons telefoonnummer. Wij zullen te bereiken zijn voor ALLE zaken (afspraak, vragen, bevalling, spoed) op het nummer:

  013-2210800

  Vanuit daar zal je worden doorverbonden met de juiste persoon voor je vraag.

  • de praktijk ondersteuner voor afspraken en praktische zaken
  • De spoed verloskundige van de Fam verloskundige spoedpost voor alle spoed/medische vragen. Het kan ook zijn dat we een eerdere controle voor je inplannen bij je eigen verloskundige als dat nodig/gewenst is.
  • Een van ons, van team Oliva, komt naar jou toe als je belt dat de bevalling is begonnen. Sla dit nummer dus goed op in je telefoon.

  Wij willen jullie bedanken voor jullie flexibiliteit in deze overgang, we begrijpen dat dit soms wat onrust of onduidelijkheden met zich mee kan brengen. Wij zullen er alles aan doen om jullie zo goed mogelijk te blijven informeren. Mocht je toch vragen hebben of tegen onduidelijkheden aanlopen, laat het ons dan zeker weten!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard