1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  De Bevaltas

  Gepubliceerd op: 5-23-2023Bewerkt op: 9-21-2023
  Verloskundigenpraktijk De Luiermand Gepubliceerd op: 5-23-2023Bewerkt op: 9-21-2023
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk De Luiermand
  In de bevaltas stop je alles wat jij, je baby en je partner nodig zullen hebben tijdens en na de bevalling. Bijvoorbeeld schone kleding, kleertjes voor de baby, toiletartikelen en belangrijke documenten. We hebben voor jullie een handige afvinklijst gemaakt die je eventueel kan gebruiken.

  In de bevaltas stop je alles wat jij, je baby en je partner nodig zullen hebben tijdens en na de bevalling. Bijvoorbeeld schone kleding, kleertjes voor de baby, toiletartikelen en belangrijke documenten.

  Je zet deze klaar voor de 37 weken. Als je naar het ziekenhuis gaat om te bevallen, maar ook als je thuis wilt bevallen, is het belangrijk om deze tas alvast in te pakken voor het geval je toch naar het ziekenhuis gaat.

  Voor de spullen die je last minute in de tas wilt doen is het slim om daarvan een lijstje op de tas te leggen met daarop de spullen die je er nog in wilt hebben bij vertrek (bijvoorbeeld je make-up, opladers, bepaalde kleding, portemonnee). Het is handig als er nog meer kinderen in het gezin zijn, ook voor hen vast een logeertasje klaar te zetten. En vergeet de huisdieren niet.

  De afvinklijst kunnen je vinden op onze website, via de volgende link: https://deluiermand.nl/wat-neem-je-mee-in-je-bevaltas/

  Als je de checklist graag afgedrukt wil hebben dan kunnen wij het eventueel voor je printen als je langskomt op het spreekuur.

  Succes met pakken! Liefs, De meiden van de Luiermand

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard