1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Lisa Houtstra-Elsinga

  Gepubliceerd op: 9-21-2023Bewerkt op: 9-29-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-21-2023Bewerkt op: 9-29-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Floralie is kleinschalig opgezet en alle sessies zijn privé. Zowel de baby spa sessie als de zwangerschapsmassage wordt gegeven in een huiselijke, sfeervolle omgeving.

  Baby Spa

  Mijn Baby Spa biedt een unieke en liefdevolle ervaring voor zowel baby's als ouders. Het warme water tijdens de floatsessies helpt baby's te ontspannen, hun zintuigen te stimuleren en hun spieren te versterken. Dit kan bijdragen aan een betere slaap, verlichting van darmkrampjes en een diepere ouder-kind verbinding.

  De kalmerende aanrakingen tijdens een massage bevorderen het gevoel van geborgenheid en welzijn bij baby's. Het is niet alleen de vreugde van de baby's die mij drijft. Ook de glimlach op het gezicht van de ouders wanneer ze zien hoe hun kindje geniet. Het is de voldoening die ik voel, wanneer ik zie dat ouders even kunnen ontspannen en zich even kunnen opladen.

  Zwangerschapsmassage

  Voor aanstaande moeders bieden wij verlichtende zwangerschapsmassages die gericht zijn op het verminderen van spanning en het bevorderen van ontspanning tijdens deze bijzondere periode.

  Naast zwangerschapsmassages verzorg ik voetreflexologie voor baby's. Deze toevoegingen verrijken mijn aanbod en stellen mij in staat om zorg te dragen voor zowel aanstaande moeders als de allerkleinsten

  Over mij

  Mijn naam is Lisa Elsinga, 30 jaar en samen met mijn man en twee kindjes woon ik in Leeuwarden. Sinds januari 2021 heb ik mijn eigen Baby Spa in Leeuwarden geopend.
  Na mijn studie afgerond te hebben, vond ik met een diploma Social Work op zak niet helemaal mijn plek in dit vakgebied. Ik wilde iets anders en ontdekte gastouderopvang. Mijn liefde voor kinderen, hun welzijn en geluk, werd een drijvende kracht. Ik wil niet alleen voor ze zorgen, maar ook een plek creëren waar liefde, comfort en zorg hand in hand gaan. Toen ik met mijn dochter naar een Baby Spa ging, raakte ik geïnspireerd om naast mijn gastouderopvang ook een Baby Spa te beginnen.

  Als moeder van twee geweldige kinderen, een dochter Floortje (2) en een zoon Roan (1), begrijp ik als geen ander dat het leven soms hectisch kan zijn en er talloze verplichtingen zijn die onze aandacht opeisen. Juist daarom is het belangrijk om soms even stil te staan en te genieten van bijzondere momenten voor onze kleintjes en onszelf. Na mijn eigen ervaring met het bezoek aan een Baby Spa, wist ik dat ik anderen wilde helpen om dezelfde magische momenten te ervaren met hun kleintjes. En zo ontstond Floralie Baby Spa Leeuwarden, waar liefde en bloei samen komen.

  Ik nodig je van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze baby spa om te ontdekken hoe we jou en je kleintje een onvergetelijke ervaring kunnen bieden.

  Contact

  Floralie baby spa
  Doniastraat 11
  8934AE Leeuwarden
  Tel: 06 28060881
  www.floralie.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard