1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Laila Fanzi - Life & Mindset Coach

  Gepubliceerd op: 9-29-2023Bewerkt op: 9-29-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-29-2023Bewerkt op: 9-29-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Laila Fanzi en ik ben life & mindset coach. Binnen mijn praktijk help ik hardwerkende moeders terug te keren naar authenticiteit, rust en vertrouwen. Daarvoor heb ik een speciaal 1:1 coachingsprogramma dat vanuit mijn eigen reis naar het moederschap is ontstaan: The Grounded Mom.

  Toen ik in 2021 moeder werd merkte ik hoe veranderend en pittig het moederschap kon zijn met alle nieuwe verantwoordelijkheden en gebrek aan rust. Waar je voorheen genoeg tijd had voor jezelf, is het nu schipperen tussen de verschillende rollen die je vervult. Het voelt wel alsof je honderd ballen in de lucht moet houden op verschillende vlakken zoals werk, partnerschap, vriendschap, sociale verplichtingen, sport, etc. Elke keuze gaat gepaard met een gevoel van tekortschieten op een ander vlak. Je wilt op tijd naar huis om je kindje op te halen van de crèche maar je hebt een deadline op werk. Maar als je op tijd naar huis gaat, laat je je team in de steek. Er lijken geen winnaars te zijn in dit verhaal en je loopt bijna chronisch rond met een schuldgevoel; naar je kind, naar je werk, naar je partner, naar jezelf… Kortom, veel schuld, onzekerheid en onrust.

  Als coach begeleid ik je met het vinden van rust in alle uitdagingen van het moederschap en werken we naar een sterk fundament binnen jezelf. Een sterk fundament hebben is de sleutel tot verbinding met jezelf en voor jezelf staan. Dit zorgt ervoor dat je niet heen en weer wordt geslingerd door zorgen, angsten en meningen van anderen maar vanuit vertrouwen gaat handelen. Je gaat leven vanuit jouw kernwaarden en durft uit te spreken wat jij nodig hebt.

  Over mij Ik heb 12 jaar in het bedrijfsleven gewerkt waarin ik vooral bezig was met hard werken en doelen nastreven maar geen voldoening ervaarde. Waar ik blij van werd was het coachen en begeleiden van mijn team en toen ik eenmaal moeder werd besloot ik mijn passie te volgen. Ik volgde een opleiding tot life coach bij Inner-Flame en startte mijn eigen praktijk in 2023. Als coach heb ik een holistische benadering vanuit mindset, schaduwwerk en mindfulness. Mijn stijl van coachen is liefdevol, intuïtief, confronterend en daadkrachtig. Hiermee challenge ik jou om eerlijk naar jezelf te zijn en tot actie te komen zodat je na elke sessie de deur uit loopt met rust, zelfvertrouwen en resultaat.

  Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek kun je ontdekken of coaching bij mij wat voor je is. Ik neem je dan mee door de vijf pijlers van het Grounded Mom programma en we kijken ook samen naar jouw persoonlijke wensen zodat het traject voldoet aan jouw specifieke coachdoel.

  Liefs,

  Laila Fanzi

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard