1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderdagverblijf 't Parelbosch

  Gepubliceerd op: 6-28-2019Bewerkt op: 7-15-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 6-28-2019Bewerkt op: 7-15-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Twee jaar geleden hebben Roel en ik, Bas, na 16 jaar het kinderdagverblijf overgenomen van onze moeder. Ik ben als kunstenaar in het vak gerold toen ik de muurschilderingen maakte. Hierna heb ik met veel plezier eerst op de groep gewerkt. Het leukste daarvan vond ik dat de karakters al zichtbaar waren en de kinderen zich op hun eigen manier ontwikkelden.

  "Elk kind is een uniek wezen die zich ontwikkelt op zijn eigen manier en tempo."

  Dat is waar wij voor staan als kinderdagverblijf. Onze missie is om de juiste voorwaarden te scheppen waarin elk kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen in een veilige omgeving. Dit doen wij door aan te sluiten bij de behoeftes van elk kind. Ook bieden wij een gevarieerd vve-programma aan waarbij spel een belangrijke rol speelt om de ontwikkeling te stimuleren. Om goed zicht te houden op de ontwikkeling gebruiken wij een kind-volgsysteem, zo kunnen wij jou altijd op de hoogte houden van de ontwikkeling van je kindje.

  Wij zijn van mening dat de ondersteuning van individuele kinderen en pedagogisch medewerkers van groot belang is voor een goede kwaliteit opvang. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een pedagogisch coach fulltime in dienst te nemen. Zij biedt de nodige ondersteuning en begeleiding aan de kinderen en de pedagogisch medewerkers. Daarnaast kan je ook altijd even bij haar aankloppen met opvoedvragen.

  Omdat wij weten dat er als ouder veel op je afkomt willen wij daar graag bij ondersteunen. Zo bieden wij gebalanceerde warme maaltijden aan tussen de middag zodat je ‘s avonds meer tijd kan doorbrengen met je kindje. Ook bieden wij 100% flexibele opvang aan zodat we altijd de meest passende opvang voor je kindje kunnen bieden. Tevens bieden wij ook de nodige ondersteuning met het aanvragen van toeslagen en het regelen van belastingzaken, wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn!

  Kortom, wij streven ernaar om in samenwerking met jou als ouder ervoor te zorgen dat je kindje zich optimaal kan ontwikkelen in een omgeving wat voelt als een tweede thuis.

  Neem gerust contact op voor vragen of een rondleiding via dit telefoonnummer: 040-2569090.

  Contactgegevens:

  Naam: Kinderdagverblijf ´t Parelbosch
  Vestigingsplaats: Eindhoven
  Website: www.parelbosch.nl
  Telefoon: 040-2569090
  E-mail: info@parelbosch.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard