1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kim Bindels

  Gepubliceerd op: 7-22-2019Bewerkt op: 9-14-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-22-2019Bewerkt op: 9-14-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Het starten van een eigen kinderdagopvang was altijd een droom en kwam al wat jaren op mijn pad. Na de ervaring die ik met mijn werk en persoonlijke ontwikkeling tot nu toe heb opgedaan, was ik er klaar voor om de stap naar een eigen kinderdagverblijf te maken. Het werken vanuit een eigen visie, waar het kind en de natuur centraal staan. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen (en volwassenen) rust, reinheid, ritme, puurheid en liefde ervaren.

  Over mij

  Ik ben Kim Bindels, geboren in 1979 en moeder van twee kinderen. Mijn passie is het werken met kinderen. Voor dit avontuur heb ik gewerkt als leerkracht, op een ZMLK en een Vrije school. Ik heb in deze jaren veel mogen ontdekken, ontwikkelen en leren. Voor mij persoonlijk staat de verbinding tussen de natuur en de groei en ontwikkeling van kinderen centraal. Ik heb ervaren als kind, mens, leerkracht en ouder dat er andere manieren zijn om met kinderen om te gaan, om hen te laten groeien en bloeien. Vanuit een veilige omgeving met persoonlijke aandacht, liefde, verbinding met de natuur en met elkaar.

  Voor mij vormt de natuur de basis, je kunt hier alles in terugvinden wat je nodig hebt in het leven, om elkaar te leren begrijpen en samen te ontwikkelen en te bloeien.

  Kinderopvang met bijzondere aandacht
  Peninna betekent ‘parel’ in het Hebreeuws. Want zo zien wij elk kind. Uniek op de wereld en vol talenten, emoties en liefde. Naast de hechte band met jou als ouder of opvoeder, is het tijdens de eerste levensfase van jouw kind belangrijk dat het zichzelf en de omgeving leert ontdekken. Ook als jij er even niet bij kunt zijn. We willen elk kind daarom elke dag opnieuw stimuleren in zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en creatieve ontwikkeling.

  Dit doen we met onze eigen ontwikkelde filosofie, waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Op deze manier hopen wij een ondersteunende factor te zijn in jouw rol als ouder of opvoeder. Zeker geen plaatsvervanger. Uiteraard zetten wij de basisvoorwaarden voorop en voldoen wij net als elk ander kinderdagopvang aan alle wettelijke eisen. Wij willen echter meer dan alleen een leuke en veilige opvang geven. Wij zorgen met ons team dat elk kind dat ons wordt toevertrouwd de bijzondere aandacht krijgt die het verdient. In een geborgen, natuurlijke en harmonieuze omgeving.

  Drie pijlers van aandacht

  Aandacht voor onze omgeving
  Wij bieden elk kind een warme, natuurlijke, huiselijke plek om te spelen, te leren en te ontdekken. Het jaarritme met al haar seizoenen ervaren wij samen zowel buiten als binnen. Een plek om emoties te ervaren. Een plek waar jouw kind altijd zichzelf kan en mag ZIJN.

  Aandacht voor onze activiteiten
  Spelen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van elk jong kind. Daarom neemt spel een grote plek in bij Peninna. Hiervoor hebben we onze eigen activiteiten en liedjes ontwikkeld die dit optimaal stimuleren.

  Aandacht voor elk kind
  Bij Peninna nemen we de tijd voor elk kind, volgen de ontwikkeling bij elke stap en begeleiden hierin. Onze pedagogisch medewerkers nemen voor elk kind de tijd en kijken en luisteren goed, zodat u ook weet hoe het gaat en weet dat uw kind ook echt gezien wordt.

  Contactgegevens

  Naam: Peninna Kinderdagopvang
  Vestigingsplaats: Wiebachstraat 34, Kerkrade
  Website: www.peninna.nl
  Telefoon: 06 29 18 88 26
  E-mail: info@peninna.nl
  Facebook: https://www.facebook.com/peninnadagopvang
  Instagram: https://www.instagram.com/peninna_kinderdagopvang/

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard