1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Karine Akkermans

  Gepubliceerd op: 11-1-2018Bewerkt op: 9-14-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-1-2018Bewerkt op: 9-14-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Borstvoeding geven is leuk! Borstvoeding geven is normaal! Zelf voeden is natuurlijk en vanzelfsprekend. Toch kan borstvoeding lastig zijn. Wat moet je doen als aanleggen niet gemakkelijk gaat of wanneer het pijnlijk is? Ik help je graag het plezier in borstvoeding terug te vinden.

  Mijn naam is Karine Akkermans. Met de nodige ongemakken, maar met veel plezier heb ik mijn eigen zoon en dochter borstvoeding gegeven. Deze positieve ervaring heb ik met zwangere vrouwen en voedende moeders gedeeld tijdens de informatieavonden van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk. Eerst als moeder, later als contactpersoon. Borstvoeding is belangrijk. Zowel voor de moeder als voor de baby.

  Vanuit mijn achtergrond als biochemisch analist ben ik wetenschappelijk geïnteresseerd in moedermelk. Maar borstvoeding is veel meer. Het is een bijzondere relatie tussen moeder en kind. Als lactatiekundige ervaar ik enorm veel voldoening om mijn kennis over borstvoeding over te dragen en ouders bij het geven van borstvoeding tot steun te zijn.

  Sinds 2005 voer ik mijn eigen Borstvoedingpraktijk. Wat is begonnen als een hobby, is uitgegroeid tot een beroep waar ik veel plezier aan beleef. Ouders informeren en begeleiden, contact onderhouden met zorgverleners en hen scholingen geven, zelf scholingen volgen en congressen bezoeken om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Lactatiekundige is een heerlijk veelzijdig beroep.

  Contactgegevens:

  Borstvoedingpraktijk Karine Akkermans
  Lactatiekundige IBCLC
  Vestigingsplaats: Oosterwolde Friesland
  Website: www.lactatiekundige-friesland.nl
  Tel: 0516-523038 / 06-48805506
  e-mail: info@lactatiekundige-friesland.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard