1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kanalen

  Gepubliceerd op: 5-28-2020Bewerkt op: 5-28-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-28-2020Bewerkt op: 5-28-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Je kunt op zwangerenportaal.nl verschillende kanalen volgen. Bijvoorbeeld met betrekking tot nieuws, onderzoeken en entertainment, maar ook onze bloggers. We hebben alle soorten kanalen voor je op een rij gezet. Welke ga jij volgen?

  Magazine

  Op ons magazine kanaal vind je alle (nieuws)artikelen met betrekking tot zwangerschap en baby. Tips, leuke feiten, bijzondere zwangerschappen of geboortes. Maar ook informatieve artikelen over bijvoorbeeld klachten en kwaaltjes bij jou en je baby, opvoeding en babyspullen.

  Onderzoeken

  Op dit kanaal vind je alle wetenschappelijke onderzoeken met betrekking tot zwangerschap, bevallen en baby’s. Bijvoorbeeld over de invloed van voeding en vitamines tijdens de zwangerschap, de geur van je baby, en innovaties zoals een echosimulator.

  Entertainment

  Wil jij op de hoogte blijven van de zwangerschappen en baby’s van celebrities? Volg dan het entertainment kanaal zodat je geen enkel nieuwtje mist.

  Blogs

  Onze bloggers nemen je graag mee in hun leven als (toekomstige)ouder. Het is niet alleen fijn om verhalen van andere (toekomstige)ouders te lezen, maar het kan ook leerzaam zijn. Lees of bijvoorbeeld de blogs/vlogs van Mandy, Maarten, Bo en Danielle.

  Je verloskundige

  Je verloskundigenpraktijk heeft ook een eigen kanaal. Wanneer je je aanmeldt op zwangerenportaal.nl, volg je automatisch het kanaal van je verloskundige. Zodra jouw verloskundige informatie plaatst op dit kanaal, krijg jij hier een melding van. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste updates.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard