1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Welkom

  Gepubliceerd op: 10-27-2022Bewerkt op: 7-6-2023
  Iris Praktijk Voor Verloskunde Gepubliceerd op: 10-27-2022Bewerkt op: 7-6-2023
  Geschreven door: Iris Praktijk Voor Verloskunde
  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap, leuk dat jullie je hebben aangemeld bij onze praktijk!

  Eerste afspraak

  Binnenkort staat er een afspraak gepland voor een vroege (inwendige) echo en de intake op de praktijk. Tijdens het intakegesprek vragen we naar je gezondheid om te beoordelen of er bijzonderheden zijn waar we in jullie zwangerschap rekening mee kunnen houden. We bespreken ook de mogelijke onderzoeken naar de gezondheid van je ongeboren kindje. Het is heel belangrijk dat je alvast deze informatie over screening leest. Een intakegesprek duurt ongeveer 1 uur. Je kan samen met je partner komen of met iemand anders die dichtbij staat. Kinderen mogen altijd mee naar de gewone controles. Neem liever geen (jonge) kinderen mee naar de echo's en het intakegesprek. Neem bij je eerste afspraak een geldig legitimatiebewijs mee. Je krijgt één of meerder echofoto's op papier mee. Ook kunnen we nog meer foto's en filmpjes op een USB-stick zetten, die je bij ons koopt voor €10.

  Graag vragen wij jullie aandacht voor de privacywet. Lees alvast ons toestemmingsformulier AVG door. Bij de termijnecho vragen we je dit formulier te ondertekenen.

  Zwangerschapsadviezen

  Het is belangrijk om dagelijks 0,4mg foliumzuur te gebruiken t/m 10 weken zwangerschape en dagelijks 10 microgram vit D gedurende de gehele zwangerschap. Zwanger zijn is heel gewoon en tegelijk ook heel bijzonder. De meeste zwangeren vrouwen hebben veel vragen. In de folder zwanger zwanger vind je antwoord op veel van je vragen. Kijk voor wat je beter wel en niet kunt eten in de zwangerschap op de website van het voedingscentrum of download de gratis handige app ZwangerHap!. Naast het opzoeken van producten, kun je daar ook volgen hoe de baby groeit in de buik.

  Met vriendelijke groeten, Team Iris verloskundigen

  De hele zwangerschap zijn wij bereikbaar voor al je vragen tijdens de spreekuren. Ben je ongerust of heb je vragen die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur? Bel ons gerust op het gewone nummer: 0413 268499. Voor bevallingen en andere dringende zaken, zijn wij 24uur per dag bereikbaar op ons spoednummer: 0413 783334.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard